Acasă Actualitate Carpați Retro 2021. Caravana vehiculelor de epocă este gata de start!

Carpați Retro 2021. Caravana vehiculelor de epocă este gata de start!

254
DISTRIBUIȚI

Evenimentul de regularitate Carpați Retro promovează descoperirea patrimoniului turistic, arhitectural, cultural și istoric din țara noastră. Scopul evenimentului este de a permite colecționarilor de vehicule de epocă să își conducă vehiculele în condiții optime de siguranță și de a pune în valoare patrimoniul tehnic pe care îl constituie aceste vehicule.

”După prima etapă Carpați Retro 2021, pe 27 august, la mijlocul zilei, cu sprijinul Fundației Colecția Familiei Regale a României, participanții vor putea admira Muzeul Regal al Automobilului de la Săvârșin și Atelierul Auto al Regelui Mihai. Finalul pauzei de masă de la Săvârșin, moment de relaxare și socializare, va puncta și startul celei de a doua etape a zilei, ce promite un traseu relaxat, pentru ca membrii echipajelor să se bucure de peisajele din jur și să descopere locurile. Etapa are și o surpriză: o secțiune stimulantă de regularitate în care se pune accent pe perspicacitate, atenție la traseu, calculul corect al timpilor și urmărirea lor exactă. Finalul zilei ne duce la Timișoara, pentru noaptea de odihnă dinaintea startului celei de a doua zile a Carpați Retro 2021.

După prima zi în Județul Arad, Carpați Retro 2021 ne va găsi in 28 august în Județul Timiș, pe un traseu pitoresc, cu plecarea dimineața la ora 10 din Piața Unirii, mergând prin Lugoj și Fârdea, cu un scurt popas la Muzeul Traian Vuia. Seara, după finalul de la Muzeul Satului Bănățean, revenim la ibis Timișoara City Center pentru Festivitatea de Premiere Carpați Retro 2021”, spune organizatorii.

„CARPAȚI RETRO 2021” este un eveniment de regularitate organizat de filialele Retromobil Arad și Retromobil Timiș a RETROMOBIL CLUB ROMÂNIA, Autoritate Națională FIVA pentru România, în intervalul de 27-28 August 2021, în județele Arad și Timiș. Parteneri de organizare: Fundația Colecția Familiei Regale a României, ibis Timisoara City Center, Consuel Transport, Chronofun.com, Consiliul Județean Arad , Primaria Săvârșin. A XXII-a ediție a Carpați Retro 2021 este etapa a V-a a CRRVI – Campionatul Raliurilor de Regularitate pentru Vehicule Istorice 2021.

Comentarii

comentarii