Acasă Economic Carrefour la Bega Shopping Center

Carrefour la Bega Shopping Center

DISTRIBUIȚI

La mijlocul lunii martie, Bega Grup şi Carrefour au semnat un contract pe baza căruia Carrefour va intra cu formatul său se supermarket într-o nouă locaţie, în Bega Shopping Center Timişoara, situat în centrul oraşului. Simbol al comerţului modern în Timişoara, Bega Shopping Center face astfel un nou pas în strategia companiei de a completa mixul actual de chiriaşi prin atragerea unui operator de hyper şi supermarket de talie internaţională. Grupul Carrefour acţionează pe segmentul de supermarketuri de la achiziţionarea societăţii Artima, la sfârşitul anului 2007, care deţinea 21 de magazine în vestul României. În cursul anului 2008, Carrefour a remodelat toate supermarketurile.
„Carrefour va înlocui actualul supermarket Bega Com din cadrul Bega Shopping Center, care îşi va înceta activitatea de luni, 6 aprilie. Suprafaţa totală a locaţiei este de 1.650 mp, cu o suprafaţă de vânzare de 1.050 mp. Amenajarea noului supermarket Carrefour va demara în această lună, iar deschiderea este prevăzută pentru semestrul doi al acestui an.
Deschiderea supermarketului Carrefour se înscrie în strategia noastră de a le pune la dispoziţie timişorenilor o nouă ofertă premium de shopping în centrul oraşului” , a declarat Desideriu Szalma, director general Bega TM.
Lucian PAULESCU

Comentarii

comentarii