Acasă Actualitate Carte pentru cei care vor să descifreze pas cu pas limbajul misterios...

Carte pentru cei care vor să descifreze pas cu pas limbajul misterios și incredibil de nuanțat al chipului

DISTRIBUIȚI

Timișoreanca Suada Agachi, specialist în tehnici de citire a chipului după metoda chinezească Mian Xiang, și autoarea cărților „Tehnici de Citire a Chipului” și „Confesiuni din Templu”, precum și creatoarea cărților de tarot Maktub Tarot și Pandora Lenormand, a lansat o nouă carte. „Limbajul secret al chipului” este dedicată celor care doresc să intre în profunzimea citirii chipului uman și să descifreze semnificația profundă a trăsăturilor care alcătuiesc chipul celor pe care îi întâlnim, dar și propriul nostru chip.

„Am lansat o nouă carte care te invită să descifrezi pas cu pas limbajul misterios și incredibil de nuanțat al chipului. Sper din toată inima că răsfoind aceste pagini vei descoperi un mod de a-l vedea cu adevărat pe celălalt, de a-l înțelege la un nivel profund. Și mai sper că, după ce vei termina de citit această carte, îți vei redescoperi propriul chip. Cartea aceasta le este dedicată celor care vor să vadă dincolo de aparențe, care nu vor să imite o persoană sau alta, ci din contră, vor să-și găsească unicitatea, autenticitatea, propria frumusețe și să își vadă propriile oglinzi interioare, poate sparte, sfărâmate, ușor neclare acum, dar care se vor integra înapoi, regăsindu-și astfel chipul de mult pierdut al propriului sine. Fiecare zâmbet poartă un mesaj. Fiecare privire spune o poveste. Trebuie doar să învățăm să o ascultăm”, a transmis Suada Agachi.

Fiecare dintre noi are trei chipuri: chipul pe care îl văd ceilalți oameni, chipul pe care credem că îl avem și chipul nostru real, cel care ne poate oferi răspunsurile de care avem nevoie dacă reușim să-l descifrăm. Suada Agachi și-a dedicat viața înțelegerii tehnicilor milenare de citire a chipului, iar noua carte ne dezvăluie cum le putem folosi pentru a ne descoperi propriul chip autentic, dar și esența celor pe care îi întâlnim, dincolo de prima impresie pe care aceștia ne-o lasă.

„Acest chip pe care îl avem în mod real nu-l cunoaștem nici măcar noi înșine, în intimitatea noastră, când rămânem singuri cu noi înșine. Acest chip pe care căutăm să-l descoperim – cine suntem cu adevărat, ce ne dorim, încotro ne îndreptăm și de unde venim – nu vine cu un răspuns, dar are un glas foarte subtil, care ne șoptește undeva din adâncuri ce putem face mai departe”, a explicat Suada Agachi.

Astfel, autoarea ne amintește că fiecare chip are frumusețea și înțelepciunea sa; el este o busolă care ne arată fiecăruia dintre noi cine ne-a fost dat să fim, cu ce calități am fost înzestrați de Creator pentru a ne construi destinul.

Comentarii

comentarii