Acasă Cultura Cartea zilei la Timișoara: Jurnalism și comunicare digitală. Mass-media asaltată de social...

Cartea zilei la Timișoara: Jurnalism și comunicare digitală. Mass-media asaltată de social media, autor Lucian Vasile Szabo, cadru didactic la UVT

DISTRIBUIȚI

Cartea zilei la Timișoara este Jurnalism și comunicare digitală. Mass-media asaltată de social media, autor Lucian Vasile Szabo, cadru didactic la Universitatea de Vest Timișoara.

Lansarea volumului va avea loc, în 30 martie, de la ora 16.30, la Centrul Regional de Afaceri Timisoara al CCIA Timiș. Vor vorbi Marcel Tolcea, Ileana Rotaru și Lucian Vasile Szabo.

Această carte este o pledoarie pentru întoarcerea la jurnalismul de informare de calitate, la omul de presă care merge pe teren, la locul unde se întâmplă sau s-a întâmplat ceva cu adevărat important, la ziaristul care discută cu cei implicați ori care ar trebui să se implice. Are în vedere eforturile făcute pentru obținerea de informații verificate despre fapte semnificative, redate în conținuturi jurnalistice realizate cu grijă, publicate cu rapiditate, dar în condiții bune, pentru a ajunge la publicul căruia îi sunt destinate. Aceste calități nu sunt ușor de păstrat într-o lume în schimbare, unde elementele digitale pot fi o binecuvântare sau un blestem.

 

 

Comentarii

comentarii