Acasă Actualitate Cartea zilei la Timișoara: Sănătatea creierului, autor prof. dr. Alexandru Ciurea, prefața...

Cartea zilei la Timișoara: Sănătatea creierului, autor prof. dr. Alexandru Ciurea, prefața părintele Constantin Necula

DISTRIBUIȚI

Așteptarea s-a încheiat! Cartea zilei la Timișoara este Sănătatea creierului, noua carte a prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, cu prefață semnată de părintele Constantin Necula

Cum îți poți menține creierul sănătos într-o lume tot mai ”nebună”? După peste 50 de ani petrecuți descifrând misterele creierului uman, prof. univ. dr. Alexandru Vlad Ciurea, medic și profesor de neurochirurgie, te invită să te oprești din forfota zilnică și să te gândești la bijuteria care ți-a fost dăruită, cea care îți permite să trăiești, să comunici și să iubești: creierul.

Descoperă pas cu pas secretele unui creier sănătos și ale unei vieți echilibrate, ghidat de explicațiile și recomandările unui adevărat profesionist în neurochirurgie!

”Prof. Univ. Dr. Alexandru Vlad Ciurea a operat peste 23.000 de oameni în cei peste 50 de ani de experiență în neurochirurgie și acum te invită să descifrezi misterele creierului uman cu ajutorul unei cărți scrise pentru publicul larg. Cartea „Sănătatea creierului pe înțelesul tuturor” explică folosind cuvinte simple și comparații accesibile mecanismele din spatele unor afecțiuni tot mai frecvent întâlnite și în societatea românească și propune recomandări pentru menținerea sănătății creierului”, este mesajul editorilor.

 

Comentarii

comentarii