Acasă Actualitate Cartierul ISHO găzduiește noua policlinică REGINA Maria din Timișoara

Cartierul ISHO găzduiește noua policlinică REGINA Maria din Timișoara

DISTRIBUIȚI

Rețeaua de sănătate Regina Maria alege proiectul ISHO din centrul Timișoarei pentru a-și consolida prezența în vestul țării. Clinica va funcționa la parterul clădirii de birouri ISHO Offices.

Odată cu relocarea în noua locație, centrul medical va avea o suprafață de 390 metri pătrați și va include 12 cabinete de specialitate, utilate cu echipamente medicale de top. Clinica dedicată abonaților va avea o echipă formată din 10 medici și va oferi servicii multidisciplinare și specialități precum medicina muncii, psihologie, medicină internă, ecografii și recoltare analize. De asemenea, centrul medical va include și un cabinet de telemedicină, de unde medicii vor putea oferi consultații online prin Clinica Virtuală.

Astfel, ISHO își completează gama de servicii destinate atât rezidenților și angajaților, care își desfășoară activitatea în spațiile de birouri, cât timișorenilor din zonă, devenind un reper urban al orașului.

“De peste 25 de ani avem grijă de sănătatea angajaților români, atât prin abonamentele medicale, cât și prin centrele medicale dedicate lor, precum această clinică dedicată abonaților, pe care o deschidem în cartierul ISHO. Clinica dedicată abonaților este un pilon strategic important pentru Rețeaua Regina Maria, într-un oraș relevant economic. Sperăm ca noua locație, precum și toate serviciile să răspundă nevoilor abonaților noștri, cât și tuturor celor care au nevoie de îngrijire medicală de calitate”, a declarat Andreea Minuţă, director divizia de abonamente Reţeaua de sănătate REGINA MARIA.

“Dorim să oferim în ISHO acces la servicii de excelență în toate domeniile cu adevărat importante pentru a asigura o calitate ridicată a vieții de zi cu zi a angajaților companiilor prezente aici și a rezidenților din cartier. Pentru noi este o prioritate să atragem cele mai de succes concepte din țară pe fiecare domeniu. ISHO devine astfel un punct de interes major pentru oraș, nu doar din perspectiva arhitecturii cartierului, ci și prin prisma mixului de servicii de calitate pe care îl oferă. Cartierul va continua să surprindă în continuare.”, subliniază Ovidiu Șandor, dezvoltatorul ISHO.

Centrul medical Regina Maria se alătură unui mix variat de servicii selectate de ISHO, precum Restaurantul Stradale și cafeneau de specialitate Mitzu, OTP Bank, farmacia HelpNet, brutăria artizanală Prospero, supermarketul Mega Image.

ISHO a regenerat întreaga zonă devenind un cartier complet care, alături de cele peste 1.000 de apartamente și 50.000 mp de birouri de nouă generație, beneficiază deja de o gamă largă de servicii și facilități în continuă dezvoltare – o parcare multietajată, un pavilion dedicat evenimentelor culturale și maniferstărilor artisticie, un centru de conferințe ultra-modern, un hotel Radisson Blue, etc.

În 2022, ISHO prevede continuarea etapizată a componentei rezidențiale și office, anul acesta urmând atât finalizarea celei de-a patra clădiri de apartamente ISHO Riverside U2 cât și a celei de-a treia faze a componentei office, cât și autorizarea construcției unei noi clădiri de apartamente, în paralel cu atragerea celor mai bune servicii.

Comentarii

comentarii