Acasă Actualitate Cartierul Tipografilor în derivă…? Poliția Locală și Retim se luptă să mențină...

Cartierul Tipografilor în derivă…? Poliția Locală și Retim se luptă să mențină curățenia, nesimțiții o fac la loc!

DISTRIBUIȚI

Cartierul Tipografilor din Timișoara pare ar fi blestemat…! Oricât se luptă Poliția Locală și Retim să mențină ordinea și curățeania, tot se găsește câte un nesimțit, doi sau trei, certați cu ordinea bănățeană tradițională și își abanonează mizeriile pe spațiul verde, chiar la marginea străzii.

Iată ce a declarat o timișoreancă din cartier care ne-a trimis fotografia, miercuri seara: ”E sfârșitul lunii februarie, iar peste puține zile vine mățișorul, iar brazii de la Crăciun sunt tot acolo. Așadar, de mărțișor, brazii încă așteaptă să fie ridicați. Știm Retim nu se ocupă de brazi, dar polițiștii locali să transmită unde trebuie ca să vină echipele să ridice mizeria de acolo. Sfidător este că peste brazi obraznicii au început să abandoneze pungi pline de gunoi, dar să știți că nu oamenii din bloc fac aceste gesturi urâte, să arunce acolo peste brazi gunoiul cu pungile…!”

Atenționarea Poliției Locale Timișoara!

Încă o dată, Poliția Locală Timișoara atenționează că, potrivit Legii nr. 211 din 2011, modificată prin Legea nr. 188 din 2019, sancțiunile pentru cei care abandonează deșeuri pe domeniul public sunt între 3.000 și 6.000 de lei, cu dispunerea ridicării acestora.

În cazul în care contravenientul nu respectă măsura complementară de a igieniza locul în termenul stabilit și de a preda deșeurile către un operator specializat, acesta poate fi sancționat cu amendă de la 7.500 la 15.000 lei, conform OUG 195/2005 privind protecția mediului.

Comentarii

comentarii