Acasă Eveniment Căruțaș, spulberat de un automotor, la o trecere de cale ferată din...

Căruțaș, spulberat de un automotor, la o trecere de cale ferată din vestul țării

DISTRIBUIȚI

Un bărbat din Bihor, care conducea un atelaj hipo, și-a pierdut viața luni, într-un grav accident produs în localitatea Şilindru din comuna Şimian. Acesta a pătruns pe calea ferată unde a fost lovit de un tren automotor condus de un sătmărean. 

Accidentul a avut loc luni după-amiază, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere din Şilindru, potrivit unui comunicat transmis, marţi, de IPJ Bihor. Bihoreanul nu a respectat indicatoarele existente în zonă și a pătruns pe calea ferată, unde a fost lovit de un automotor condus de un bărbat din Satu Mare.

„Luni, 4 ianuarie a.c., la ora 15.55, în localitatea bihoreană Șilindru, un bărbat de 46 de ani, din Șilindru, în timp ce conducea un atelaj hipo pe drumul comunal 7, la trecerea la nivel cu calea ferată simplă, fără bariere, nu a respectat semnificația indicatoarelor rutiere ‘Oprire’ și ‘Trecere la nivel cu calea ferată simplă fără bariere’, a pătruns în intersecția la nivel cu calea ferată și a fost lovit de un tren automotor, condus pe ruta Oradea – Satu Mare de un bărbat de 53 de ani, din comuna Dorolț, județul Satu-Mare”, a transmis IPJ Bihor.

În urma accidentului, bărbatul de 46 de ani, care conducea atelajul, a suferit multiple leziuni, care i-au provocat decesul.

Polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene – Serviciul Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauza producerii accidentului.

Sursa: realitatea.net

Comentarii

comentarii