Acasă Administraţie Casa de Cultură Timișoara oferă gratuit cei 20 de brăduți din Piața...

Casa de Cultură Timișoara oferă gratuit cei 20 de brăduți din Piața Libertății ca să îi plantați acasă în grădină

DISTRIBUIȚI

Casa de Cultură a Municipiului Timișoara pune la dispoziția celor interesați cei 20 de brăduți din Piața Libertății pentru a-i planta în grădinile din proximitatea blocurilor sau în spațiile verzi din cartiere.

Pentru a intra în posesia lor, este suficient să trimiteți un mail la adresa office@ccmt.ro, în perioada 1-10 ianuarie.

Cererile care vor avea ca subiect „brăduți în cartiere”, vor cuprinde #obligatoriu adresa exactă, un număr de telefon de contact și motivul pentru care comunitatea voastră își dorește un brăduț.

Cererile vor fi analizate, împreună cu Direcția de Mediu a Primăriei, iar în 13 ianuarie, toți cei 20 de brăduți care acum înveselesc Piața Libertății vor ajunge în cartiere.

”Dacă nu vă descurcați cu transportul, vă ajutăm noi, trebuie doar să precizați acest aspect în mesaj. Singura condiție este să îi plantați până în 16 ianuarie și să ne trimiteți poze de la operațiunea de plantare, cu voi dar și cu locația blocul) unde au fost plantați. Suntem convinși că împreună, peste câțiva ani, îi vom împodobi împreună. Rămâi bun și după Crăciun! Plantează un brăduț la tine în cartier”, este mesajul Casei de Cultură a Municipiului Timișoara.

 

Comentarii

comentarii