Acasă Administraţie Casa „Fraţii lui Onisim” sau „Casa fericirii” de pe calea Dorobanţilor din...

Casa „Fraţii lui Onisim” sau „Casa fericirii” de pe calea Dorobanţilor din Timişoara

2091
DISTRIBUIȚI

fratii lui onisim

De mai mulţi ani, 26 de copii cu vârste cuprinse între doi ani şi jumătate şi 14 ani şi alţi 17 tineri au fost luaţi de pe străzi şi adăpostiţi la Casa „Fraţii lui Onisim” de pe str. Dorobanţilor din Timişoara, din cadrul Asociaţiei „Isus Speranţa României”, înfiinţată de regretatul pastor baptist Petru Dugulescu.

„O parte dintre tineri au fost crescuţi la noi în centru de mici, după ce au fost abandonaţi de părinţi sau i-am găsit pe străzi, iar alţii au fost adunaţi de prin canalele oraşului. Ei ar fi ajuns infractori, dar aici, la noi, au unde să stea. Le dăm mâncare şi casă şi îi ajutăm să îşi găsească un loc de muncă. Unii chiar lucrează, sunt angajaţi. 70% din salariu şi-l pun într-un cont. Atunci când pleacă de aici, să aibă un start în viaţă”, a explicat pastorul Laurenţiu Timiş, coordonatorul Casei „Frații lui Onisim”.

La Casa „Frații lui Onisim” există şi o fetiţă surdo-mută. Ea a fost găsită abandonată într-un grajd în Peciu Nou. Aici ea se simte foarte bine. Are prieteni, un pat curat şi trei mese pe zi, gratis. Avea ambele timpane infectate, fetiţa a fost operată şi are două aparate auditive la ureche. Ea s-a integrat foarte bine cu copiii şi e bine. Casa lui Onisim mai este ajutată de persoane din SUA, dar sunt multe necesităţi pentru copii, fiindcă merg la grădiniţă şi la şcoală.

Adresa Casei „Fraţii lui Onisim” este str. Dorobanţilor nr. 16 300298 Timişoara; telefon: 0040 256.272.109; fax: 0040 256.272.109; mail: isr.jhor@gmail.com. Banca: OTP Bank Timişoara; Cont bancar: RO73OTPV190000031832RO05; Swift: OTPV RO BU str: Piaţa Sfântu Gheorghe nr. 1 Timişoara.

„Acum, la început de an şcolar, au nevoie de rechizite şcolare. De aceea îi rugăm pe cetăţenii cu posibilităţi să ne ajute cum pot şi cu ce au, pentru a le putea oferi micuţilor cele necesare pentru a urma cursurile şcolare şi grădiniţa”, estre mesajul pastorului Laurenţiu.

Comentarii

comentarii