Acasă Actualitate Casa Rusu, în parteneriat cu comunele Dumbrăvița și Becicherecu Mic, pune la...

Casa Rusu, în parteneriat cu comunele Dumbrăvița și Becicherecu Mic, pune la dispoziție 50 de locuri de cazare pentru refugiați ucrainieni

DISTRIBUIȚI

Compania de mobilă Casa Rusu, în parteneriat cu primăriile comunelor Dumbrăvița și Becicherecu Mic, pune la dispoziția refugiaților ucrainieni, cu titlu gratuit, peste 50 de locuri de cazare, anunță reprezentanții companiei. Cazarea se va face într-un spațiu al companiei, situat în comuna Carani. La nevoie, există posibilitatea de extindere până la 100 de locuri.

„Pentru că înțelegem momentele dificile prin care trec aceste persoane alungate de război din propriul lor cămin, oferim și trei mese calde pe zi, servicii medicale gratuite. Locul de cazare este funcțional și dotat, de la toalete, bucătărie, loc de joacă pentru copii și spații de depozitare”, transmit reprezentanții companiei.

De asemenea, aceștia mai anunță că vor fi oferite cu titlu gratuit medicamente, truse medicale și „orice este nevoie pentru a ajuta refugiații ucrainieni care ajung pe teritoriul României”. Compania va asigura și transportul refugiaților de la graniță până la locul de cazare temporară din localitatea Carani, județul Timiș. În plus, fabrica de mobila Rus Savitar S.A. oferă cu titlu gratuit până la 200 de paturi din pal, neculisante, care pot fi amplasate în spatii interioare oriunde în țară.

„Familia Rusu, împreună cu asociații suedezi reprezentați de către Ola Rollén, este dispusă să ofere orice fel de ajutor umanitar pentru refugiații ucrainieni, pentru a putea face față cu brio acestor vremuri grele, care speram să se finalizeze cât mai curând. Pentru orice detalii, cei care sunt interesași de ajutorul pe care îl oferă companiile CASA RUSU si RUS SAVITAR sunt rugați să sune la numărul de telefon: 0758.249.320, persoană de contact – Ana-Maria Dana”, mai transmit reprezentanții companiei.

Comentarii

comentarii