Acasă Cultura Cât de fericită e copilăria de azi? Ziua internațională a copilului, marcată...

Cât de fericită e copilăria de azi? Ziua internațională a copilului, marcată la Casa Artelor din Timișoara

403
DISTRIBUIȚI

Cu prilejul Zilei internaționale a copilului, va avea loc vernisajul expoziției de fotografie Copilăria și jocurile ei, joi 30 mai 2019, la cafeneaua Klapka de la Casa Artelor Timișoara, strada Pacha, nr. 8.

Curator este Costel Huțanu.

Cât de fericită e copilăria de azi? Ce mai fac copiii? Cum își petrec timpul liber, când nu sunt în fața unei tablete sau a unui telefon? Mai știu să se bucure, așa cum susțin adulții că se bucurau ei, când erau copii?

La întrebările de mai sus încearcă să răspundă fotografiile expoziției Copilăria și jocurile ei. Fie că sunt în mediul urban sau rural, în casă sau în aer liber, copiii au fost și vor fi mereu inventivi și surprinzători.

Expozanții sunt: Daria Bârsan, Sebastian Puraci, Klaus Sciadei, Annika Sandor și Ionuț Tanciu.

Evenimentul este inițiat de Asociația Culturală In Ars Veritas, înființată în 2018. Deși membrii fondatori sunt doi fotografi și un pictor, activitățile asociației nu se rezumă la arte vizuale, ci încearcă să îmbrățișeze orice artă în limitele culturii și să scoată la iveală adevărurile care se ascund înăuntrul ei.

Expoziția va rămâne pe simeze până pe 30 iunie.

”Dacă vă mai simțiți copii, măcar în suflet, sau sunteți doar nostalgici după copilărie, vă invităm, cu mic cu mare, să redescoperiți farmecul copilăriei și să întâmpinăm împreună ziua copilului”, îndeamnă organizatorii.

Comentarii

comentarii