Acasă Actualitate Câţiva zeci de protestatari au scandat din nou în faţa locuinţei primarului...

Câţiva zeci de protestatari au scandat din nou în faţa locuinţei primarului Dominic Fritz

476
DISTRIBUIȚI

Câţiva zeci de timişoreni, care luni seară au protestat în centrul oraşului faţă de restricţiile sanitare, s-au deplasat, în marş, la locuinţa primarului Dominic Fritz unde au scandat lozinci preţ de aproximativ 10 minute. 

Protestatarii au pornit în marş, luni seară, pe străzile oraşului Timişoara, iar în jurul orei 23.00 au ajuns în faţa locuinţei primarului Dominic Fritz unde au scandat mai multe lozinci: ”Herr Fritz, nu uita, Timişoara nu-i a ta”, ”Demisia”, ”Ieşi afară javră ordinară”, ”Fără carantină”, ”Dominic nu uita, Timişoara nu-i a ta”, ”Afară, afară cu Fritz din ţară”.

Cei care scandau lozincile, au fost atent supravegheaţi de jandarmi.

După aproximativ 10 minute de scandări, oamenii şi-au continuat drumul.

Protestul de la Timişoara a început la ora 17.00, în faţa Prefecturii Timiş unde s-au adunat, pentru început, aproximativ 20 de persoane. Ulterior, numrul protestatarilor a ajuns la circa 200 de persoane. Oamenii s-au dus şi în faţa Catedralei Mitropoitane unde au spus rugăciuni, dar şi pe platorul din faa Operei, în Piaţa Victoriei.

Municipiul Timişoara se află în carantină din cauza cazurilor numeroase de COVID-19, încă din data de 8 martie, astfel că circulaţia persoanelor este interzisă după ora 20.00.

Şi în noaptea de duminică spre luni, câteva sute de timişoreni au protestat faţă de restricţii şi chiar s-au dus la locuinţa primarului Dominic Fritz pentru a protesta.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii