Acasă Actualitate Catrafu-SALE: Cumpărați haine, câștigați premii, dar și ajutați un hipodrom

Catrafu-SALE: Cumpărați haine, câștigați premii, dar și ajutați un hipodrom

508
DISTRIBUIȚI

Duminica aceasta, 29 septembrie 2019, începând cu ora 12, timișorenii sunt așteptați la Zaza Resto Pub, la Catrafu-SALE. La pub-ul de pe bv. Vasile Pârvan nr. 9, 20 de timișorence vor vinde haine, pantofi și accesorii, majoritatea deja purtate, dar în stare excelentă. Catrafu-SALE este un proiect caritabil marca Rotaract Club Timisoara.

În cadrul evenimentului se va organiza și o tombolă, dar vor exista și premii garantate. Premiul cel mare constă într-un card-cadou în valoare de 300 de lei, oferit de Amazing Jewelry. Restul premiilor ne-au fost oferite de sponsorii evenimentului sub forma de vouchere: Medici’s, Explovers, Mezzy si 50 Stars Beauty Salon. Primele 100 de doamne sau domnișoare prezente vor primi automat un voucher in valoare de 50 de lei la Amazing Jewelry.

Banii strânși de clubul Rotaract Club Timisoara în urma evenimentului vor fi folosiți pentru a achiziționa diverse necesități pentru hipodromul HorsEmotion. Organizația non-guvernamentală oferă servicii de hipoterapie, adică terapie cu cai, și dresaj natural.

Hipoterapia, în special în rândul copiilor, dar nu numai, se adresează diverselor probleme precum: paralizie cerebrală infantilă, tetrapareză, sindrom Down sau autism. HorsEmotion oferă mai multe detalii despre serviciile prestate și beneficiile acestora pe www.horsemotion.ro

Organizatorii transmit că acest proiect nu s-a născut doar din dorința de a „face loc în șifonier”, ci și pentru a ajuta planeta și mediul înconjurator. Sub pretextul „O rochie veche pentru o doamnă poate fi comoara alteia”, cei de la Rotaract incurajează lumea să cumpere produse „second hand”. Astfel, se reduce producția de haine, pantofi și accesorii și, totodată, se risipește mai puțin.

Comentarii

comentarii