Acasă Eveniment Caz extrem în vestul țării! Alina Pușa, o mamă cu patru copii,...

Caz extrem în vestul țării! Alina Pușa, o mamă cu patru copii, în vârstă de 31 de ani, s-a autoincendiat după ce a fost bătută de concubin

1560
DISTRIBUIȚI

Alina Pușa este o tânără mamă care locuiește în comuna Ghioroc, județul Arad. La 31 de ani, Alina este mamă a patru copii dintr-o căsătorie anterioară, copiii având vârste cuprinse între 4 și 14 ani. În ultimii ani a avut o viață grea. Locuiește cu concubinul său, dar certurile domestice sunt la ordinea zilei. Copiii stau mai mult la casa bunicii lor din Covăsânț.

În urmă cu câțiva ani, Alina Pușa a fost bătută de concubin, iar cei care cunosc familia spun că femeia s-a ales cu maxilarul fracturat. Deși au fost despărțiți o perioadă, cei doi s-au împăcat și locuiesc din nou împreună.

Aseară, o nouă ceartă între cei doi s-a soldat cu ceva extrem de grav. Sătulă de bătăile pe care i le administra concubinul, Alina Pușa a și-a turnat benzină pe haine și și-a dat foc. A fost transportată la Urgențe la Spitalul Clinic Județean Arad, cu arsuri pe 45 la sută din suprafața corpului. Este internată la secția ATI, cu arsuri de gradul 2 și 3 și cel mai probabil va fi mutată la Timișoara.

La Timișoara nu va putea fi mutată decât după ce va fi testată de două ori consecutiv pentru COVID-19. Primul test l-a făcut aseară și a ieșit negativ.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii