Acasă Eveniment Caz șocant în Banat. Trei elevi mușcați de un câine chiar în...

Caz șocant în Banat. Trei elevi mușcați de un câine chiar în școală, într-o sală de clasă

570
DISTRIBUIȚI

Trei elevi au fost răniţi, joi, de un câine care a reuşit să intre în incinta Şcolii Gimnaziale nr. 7 din Reşiţa.

„La dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, în această dimineaţă a sunat o persoană care a informat că un câine a reuşit să pătrundă în incinta unei şcoli gimnaziale din municipiul Reşiţa. Grupa de intervenţie s-a deplasat de îndată la faţa locului, unde a constatat că un câine din rasa ciobănesc german a intrat în clădirea şcolii, reuşind să ajungă într-o sală de clasă. În agitaţia creată, trei copii au fost încolţiţi de animalul speriat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, plt.maj. Marius Săndulescu.

Potrivit fişei întocmite de medici la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Caraş-Severin, a rezultat că cei trei copii au suferit plăgi zgâriate în zona membrelor inferioare. În acest moment, cei trei copii sunt în siguranţă, nefiind necesară spitalizarea acestora.

Un echipaj specializat de ecarisaj a reuşit să prindă câinele, acesta fiind ulterior transportat în siguranţă la padoc. Jandarmii cărăşeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza O.U.G. nr. 55 din 2002 privind regimul de deţinere a câinilor periculoşi sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracţiuni.

Sursa: realitateaderesita.net

Comentarii

comentarii