Acasă Monden/Lifestyle Caz șocant la ProTV! O cunoscută cântăreață crede că ar fi fost...

Caz șocant la ProTV! O cunoscută cântăreață crede că ar fi fost otrăvită de timișoreanca Brigitte Sfăt

DISTRIBUIȚI

Un caz cutremurător are loc în această perioadă în televiziunea din România. Sora unei cunoscute câtăreațe acuză că ar fi fost otrăvită. Scandalul are loc la o emisiune difuzată de ProTV.

Emisiunea Ferma difuzată pe ProTV stârnește adevărate controverse. Câtăreața Claudia Cream ar fi fost otrăvită de fosta soție a lui Ilie Năstase, Brigitte Sfăt.

Acuzațiile grave care ii se aduc Brigittei sunt făcute de sora Claudiei, Paula, cea mai nouă concurentă din Ferma.

”Claudia când a venit acasă, i-a ieșit la analize că i s-au pus niste chestii în mâncare”, a spus sora Claudiei Cream.

În timp ce Claudia Cream era încă în emisiune, sora sa Paula a spus în spațiul public că Brigitte va fi dată în judecată pentru acuzațiile pe care le-a făcut la adresa cântăreței.

„Cred că a venit să se răzbune. Brigitte se simte cu musca pe căciulă şi încercă să îi intre pe sub piele, dar nu cred că pune botul Paula”, a spus Ioana Filimon, o altă participantă a emisiunii Ferma, citată de wowbiz.ro.

„Mă bucur că este aici, acum nu ştiu dacă se bucură toata lumea. Ştim cu toţii vorba aia: cine sapă groapa altuia, cade singur în ea. Oare i-a venit momentul lui Brigitte să alunece singură în ea?”, a spus și Diana Belbiță, una dintre cele mai pune prietene ale Claudiei Pavel.

Sursa: capital.ro

Comentarii

comentarii