Acasă Monden/Lifestyle Ce cred copiii lui Brigitte Sfăt despre căsătoria timișorencei cu Florin Pastramă

Ce cred copiii lui Brigitte Sfăt despre căsătoria timișorencei cu Florin Pastramă

DISTRIBUIȚI

Brigitte Sfăt şi Florin Pastramă au depus actele în vederea căsătoriei. Cei doi s-au cunoscut la show-ul tv “Ferma”, unde au şi început relaţia.

Brigitte Sfăt anunţa căsătoria în urmă cu mai bine de o lună și jumătate.

“Florin este un om minunat, departe de imaginea pe care i-o creionează fostele femei din viața lui. Spun sincer că aparențele înșală în cazul lui. De pildă, s-a mers pe ideea că îi place să bea. Ei bine, omul ăsta este total diferit. Florin nu consumă alcool, a băut un pahar de vin la ziua lui și deja nu mai știa pe ce lume este. El este un tip care bravează foarte mult, dar este un bărbat foarte sufletist, pe care îl respect și cu care sper să îmi petrec zilele”, a spus Brigitte Sfăt.

Brigitte Sfăt, declaraţie neaşteptată despre fostul său soţ, Ilie Năstase

Brigitte Sfăt are și “binecuvântarea” copiilor ei în relația cu Florin Pastramă.

“Când am venit acasă, fiica mea, Sara, prima dată a avut ceva de spus la adresa iubitului meu. M-a întrebat direct: “Dar Florin Pastramă unde este? Eşti singură? Am crezut că vii cu el!”. Apoi mi-a mărturisit că abia așteaptă să facă poze cu el, îl consideră extrem de potrivit pentru mine. La fel stau lucrurile și în cazul fiului meu, așa că, dacă ei sunt alături de mine, pot să pornesc la drum cu Florin Pastramă fără să am vreo strângere de inimă”, a conchis Brigitte Sfăt.

Comentarii

comentarii