Acasă Administraţie Ce-l recomandă pe Ionuţ Nasleu, ca director interimar la Pieţe SA, în...

Ce-l recomandă pe Ionuţ Nasleu, ca director interimar la Pieţe SA, în opinia primarului Nicolae Robu

490
DISTRIBUIȚI

Ionuţ Nasleu devine director interimar la Pieţe SA, societate din subordinea Primăriei Municipiului Timişoara, pentru patru luni. Nicolae Robu are o părere foarte bună despre el, insistă că are o mulţime de calităţi şi chiar regretă că interimatul, pentru alţi interimari care au devenit “directori plini” după câştigarea concursurilor, nu a rămas doar interimat.

“În perioada cât a fost în Consiliul de Administraţie (la Pieţe SA, n.r.) şi l-a condus a dovedit competenţă în domeniu şi interes pentru acest domeniu. A făcut foarte multe descinderi prin pieţe, a sesizat ce nu e în regulă, a luat măsuri, a venit şi cu anumite iniţiative. Vă va spune dânsul ce idei are în această perioadă de interimat de 4 luni de director. În acest timp vom organiza concurs. La societăţile comerciale, peste tot am organizat concurs. La structurile primăriei am organizat şi acolo, în ultima vreme, ceea ce nu cred că a fost chiar bine”, a declarat Nicolae Robu în conferinţa de presă de marţi.

Ionuţ Nasleu a fost consilierul personal al primarului Nicolae Robu şi preia funcţia de la Victor Ştefan, care a ieşit la pensie, după 27 de ani la conducerea SC Pieţe SA Timişoara.

Comentarii

comentarii