Acasă Actualitate Ce sunt jocurile Slingo?

Ce sunt jocurile Slingo?

DISTRIBUIȚI

Jocurile Slingo au fost inventate în 1994 de un agent imobiliar din New Jersey, pe nume Sal Falciglia. La 20 de ani distanță, ele au revenit în actualitate datorită cazinourilor online. Jocurile Slingo îmbină adrenalina generată de sloturile online cu dinamismul jocului de bingo. Prin intermediul lor se pot combina foarte bine caracteristica aleatorie a jocurilor de noroc cu abilități și strategii.

După ce ideea lui Sal Falciglia a prins la public, firma britanică Slingo a preluat-o și a dus-o la ceea ce este în prezent. Combinația de sloturi online și bingo cu 75 de bile i-a atras pe oameni, mai întâi în Regatul Unit, iar apoi jocul s-a răspândit și în celelalte țări din Europa.

Jocurile Slingo au un format standard. Utilizatorul primește o grilă cu numere sub forma unui bilet de bingo cu 75 de bile, iar scopul său este să completeze cât mai multe linii pe orizontală, verticală ori diagonală sau să bifeze întreaga grilă pe baza numerelor distribuite pe o rolă orizontală. Pentru că totul se petrece în mediul online, confortul utilizatorului este prioritar, astfel că bilele sunt bifate automat. În stânga ecranului, jucătorul va vedea în permanență ce premii sunt disponibile.

Pe măsură ce anii au trecut, jocurile din această categorie s-au dezvoltat tot mai mult. Spre exemplu, cei de la Gaming Realms au imprimat jocurilor funcții din unele dintre cele mai populare sloturi online, spectacole de succes, dar și din emisiuni TV cum ar fi Deal or No Deal.

Cum poți să încerci jocuri Slingo?

Jocurile Slingo sunt disponibile cu mize reale la o parte din cazinourile legale din țara noastră, dar și pe unele platforme cu pacanele gratis. Formatul lor este unul simplu și vom explica în rândurile următoare cum poți să joci Slingo pas cu pas.

Primul pas ține de stabilirea mizei și inițierea jocului. În acest moment, jucătorul primește 10 rotiri inițiale, contorizate sub forma unor bile într-un tub de sticlă. Astfel, fiecare bilă folosită va determina o rotire a rolei orizontale, plasată sub grila bingo ori deasupra ei. Dacă numerele vor fi plasate în poziția corespunzătoare, ele vor fi bifate pe grila 5×5.

Jucătorul poate completa până la 12 linii (Slingo). Acesta este cel mai fericit caz pentru el, deoarece formează un Full House. Însă poate câștiga premii și dacă realizează un număr minim de linii Slingo, conform formatului jocului. Câștigurile pot fi și sub formă de multiplicatori de miză, runde extra și așa mai departe.

Dincolo de numerele afișate pe rola orizontală, apar și simboluri speciale. Jokerul bifează, la alegere, un număr de pe rola corespunzătoare, Super Jokerul bifează orice număr de pe grilă, iar altele sunt simboluri de blocare și Free Spin. În momentul în care epuizează rotirile, jucătorul are posibilitatea să încaseze premiul deblocat ori poate să achiziționeze rotiri suplimentare.

Așadar, jocurile Slingo au un format inedit și foarte dinamic, motiv pentru care câștigă tot mai multă apreciere din partea utilizatorilor. Printre cele mai populare jocuri din această categorie se află Starburst Slingo, Slingo Rainbow Riches, WhichBingo, Slingo Sweet Bonanza. Mai sunt și jocuri inspirate din emisiuni de top, dar și unul inspirat din jocul de societate Monopoly. Varietatea din categoria jocurilor Slingo este și ea un plus pentru cei care le practică.

Față de sloturile online, jocurile Slingo necesită mai multă implicare și atenție. Acesta este și motivul pentru care, în continuare, sloturile online rămân cele mai populare jocuri din oferta cazinourilor online.

Sursa foto canva.com

Comentarii

comentarii