Acasă Actualitate CEC Bank a oferit 100.000 de lei Spitalului Municipal Lugoj pentru achiziția...

CEC Bank a oferit 100.000 de lei Spitalului Municipal Lugoj pentru achiziția de echipamentele de protecție

817
DISTRIBUIȚI

CEC Bank, instituția financiară cu cea mai lungă tradiție și cea mai extinsă rețea teritorială din România, se alătură luptei împotriva răspândirii pandemiei de coronavirus.

CEC Bank a sponsorizat cu 100.000 de lei Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare în această perioadă.

Pe lângă Spitalul Municipal “Dr. Teodor Andrei” Lugoj, au fost sponsorizate alte 8 unități spitalicești din cele mai afectate regiuni ale țării, pentru achiziția de echipamentele de protecție și materiale necesare pentru personalul din spitalele din România.

Valoarea totală a sponsorizărilor acordate de CEC Bank către spitale se ridică la aproximativ 1.000.000 de lei.

„CEC Bank s-a implicat în cauze relevante pentru români și pentru comunitățile aflate în nevoie. Sponsorizăm aceste nouă spitale din orașe mai mici – dar care se află în comunitățile cele mai afectate de noul coronavirus. De asemenea, am lansat oferte speciale de creditare pentru salariații din spitale – pentru a ne arăta recunoștința față de cei care luptă în prima linie și au grijă de noi și am luat măsuri speciale pentru plata pensiilor,  pentru a proteja persoanele vârstnice, cei mai vulnerabili în fața acestei boli”, declară Bogdan Neacșu, președinte, director general CEC Bank.

Alte măsuri luate de CEC Bank în contextul pandemiei de COVID-19: toți clienții CEC Bank pot beneficia de aplicația de Mobile Banking gratuit, timp de 6 luni.

Oferte speciale pentru salariații din spitale la credite de consum și de locuințe, facilități pentru plata pensiilor. Trimiterea, în mod gratuit, a cardurilor de debit la domiciliul clienților care își încasau pensiile la ghișeu și încasarea pensiilor în numerar, la domiciliu, fără taxe suplimentare.

Comentarii

comentarii