Acasă Eveniment Cei trei traficanți au fost prinși în flagrant cu peste jumătate de...

Cei trei traficanți au fost prinși în flagrant cu peste jumătate de kilogram de hașiș

1308
DISTRIBUIȚI

Procurorii DIICOT Oradea au prins în flagrant trei traficanți de droguri din Bihor, care tocmai vânduseră aproape jumătate de kilogram de hașiș. În urma perchezițiilor la mai multe adrese, au mai fost găsite și confiscate droguri, bani, cântare de mare precizie. Traficanții au fost reținuți.

Procurorii au indicii că traficanții fac parte dintr-o grupare specializată în traficul de droguri de risc, respectiv cannabis şi  haşiş, aceştia livrând drogurile altor distribuitori, dar şi consumatori de pe raza județului Bihor, la un preţ de 35-60 lei/gram în funcţie de cantitatea cumpărată, se arată într-un comunicat DIICOT.

Cei trei traficanți au fost prinși în flagrant joi, după ce vânduseră 480 de grame de haşiş contra sumei de 1.860 lei. Tot joi, procurorii și polițiștii de la Crimă Organizată Oradea au făcut trei percheziţii domiciliare în localitatea Văşad, județul Bihor, şi una în municipiul Oradea, în urma cărora au găsit și confiscat 184 de grame haşiş, bani, grindere şi cântare de precizie.

Inculpații vor fi prezentați Tribunalului Bihor cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, scrie digi24.ro.

Comentarii

comentarii