Acasă Actualitate Cele două persoane din Timişoara diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat cu o...

Cele două persoane din Timişoara diagnosticate cu coronavirus s-au vindecat cu o schema de tratament care a fost făcută de directorul Institutului Matei Balş, Adrian Streinu Cercel

1845
DISTRIBUIȚI

Două persoane din Timişoara diagnosticate cu noul coronavirus s-au vindecat, după ce au fost tratate cu un cocktail de medicamente folosite pentru HIV şi gripă.

Schema de tratament a fost făcută de directorul Institutului Matei Balş din Capitală, Adrian Streinu Cercel, spune Virgil Musta, şeful secţiei de Boli Infecţioase al Spitalului Victor Babeş din Timişoara.

“Aceşti pacienţi au beneficiat de un tratament antiviral specific care se pare a fost eficient, la 2-3 zile ei deveneau negativi”, a spus Virgil Musta, şef Secţie Boli Infecţioase Spitalul Victor Babeş din Timişoara.

Autoritățile anunță că 17 persoane sunt infectate cu coronavirus, la nivel național sunt 27 de persoane aflate în carantină și peste 11.000 în izolare la domiciliu, cifra fiind în scădere, după ce mulți români au ieșit din izolare.

O tânără de 19 ani a murit imediat după ce a băut un energizant. Medicii au gasit-o în stop cardio-respirator

Grupul de Comunicare Strategică (GCS) a anunțat că în România sunt în carantină instituționalizată 27 de persoane pentru care se fac verificări pentru a depista dacă au contactat virusul COVID – 19 (coronavirus).

Alte 11.198 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Sursa: stirileprotv.ro

Comentarii

comentarii