Acasă Actualitate Cele mai bune 5 orașe în care să petreceți următorul city break...

Cele mai bune 5 orașe în care să petreceți următorul city break cu buget redus

DISTRIBUIȚI

Fiecare dintre noi avem nevoie de momente de relaxare pentru a putea funcționa la capacitate maximă. Pentru unele persoane, cea mai bună relaxare poate veni în urma unui city break. De multe ori călătoriile pot fi costisitoare, dar nu ar trebui să vă cheltuiți toți banii pe care îi aveți pentru a pleca într-o vacanță. În următoarele rânduri puteți citi despre 5 destinații în care puteți să ajungeți cu un buget redus.

Care sunt orașele ideale pentru city break cu buget redus?

Dacă vreți un oraș care să vă dea pe spate cu o arhitectură uimitoare și cu o mâncare senzațională, atunci Budapesta este locul în care trebuie să mergeți. Vă puteți procura un bilet avion foarte ușor folosind un motor de căutare rapid și flexibil.

Pe site-ul eSky găsiți până la 1,3 milioane de locuri de cazare din toată lumea, de la hoteluri și pensiuni și până la apartamente. Cu ajutorul informațiilor ca prețul, disponibilitatea, facilitățile, evaluările clienților și fotografiile camerelor veți putea lua cea mai bună decizie.

Considerat ca unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa, capitala Ungariei pune la dispoziția vizitatorilor ei biserici frumoase, galerii de artă, piețe delicioase și multe altele, toate la prețuri accesibile. 

Printre cele mai dorite orașe pentru cei care au un weekend la dispoziție pentru călătorie, Roma oferă mult tuturor persoanelor care decid să o viziteze. Grădinile Vaticanului, Capela Sixtină, Panteonul, Forumul Roman, Colosseumul sunt câteva dintre locurile la care trebuie să ajungeți.

O altă destinație superbă din Italia este Napoli. Orașul are un farmec aparte care este dat de străduțele mici, aglomerate și care sunt tranzitate de multe scutere. Nu ratați Castelul Sant Elmo, de unde se poate vedea orașul cu muntele Vezuviu pe fundal. Faceți tot posibilul să ajungeți și în Cartierul Spaniol. Plimbarea prin acest cartier vă va lăsa o impresie plăcută și puternică.

Indiferent dacă știți sau nu să vorbiți limba germană, vă puteți bucura de un city break în Hamburg. Acest oraș este al doilea ca mărime după Berlin și este cunoscut ca “poarta către lume”. Există multe locuri care pot fi vizitate în Hamburg. Începând cu piața centrală Mönckebergstraße, continuând cu piața Rathausmarkt unde aproape tot timpul e câte un eveniment și terminând cu Speicherstadt, locație care e cel mai mare cartier de depozituri din lume. Miniatur Wunderland și biserica Sf. Mihail sunt alte obiective pe care nu ar trebui să le ratați. 

Unul dintre cele mai fermecătoare orașe din Olanda este Haga. Acest oraș se află pe coasta Mării Nordului, în vestul Țărilor de jos și are unele dintre cele mai importante clădiri din țară. Orașul oferă câteva muzee nemaipomenite, multe dintre ele având intrare gratuită sau bilete la prețuri super accesibile. 

Veți avea nevoie de o mașină în city break?

Putem fi de acord că o mașină închiriată vă oferă libertatea de care aveți nevoie într-un city break. Astfel nu va mai trebui să vă faceți griji despre programul transportului public și veți putea bifa lista de obiective în propriul ritm. Pe eSky, la categoria “Mașini” aveți posibilitatea să comparați foarte ușor ofertele de la companiile de închiriere și veți putea să rezervați o mașină care să se potrivească nevoilor personale.

Cum puteți ajunge în aceste locații de city break?

Momentan sunt multe companii aeriene care pun la dispoziție zboruri din România la prețuri competitive. Cu toate acestea, dumneavoastră nu mai trebuie să verificați site-urile companiilor pentru a găsi ofertele cele mai bune. Acum puteți folosi un motor de căutare ce vă pune la dispoziție oferte de la multiple companii într-un singur loc și vă permite și compararea rapidă a prețurilor.

Un alt avantaj pe care vi-l oferă un asemenea motor de căutare este numărul mare de oferte avantajoase pe care îl pune la dispoziție, indiferent care e locul din care plecați. Găsiți cele mai ieftine opțiuni de călătorie la fila “Oferte”.

Vreți bilet de avion cu plecare din București? Nicio problemă! Doriți bilet avion Cluj? Cu siguranță veți găsi ce vă trebuie.

De asemenea, pe site-ul eSky aveți la dispoziție și pachetul Zbor+Hotel care vă este de un real ajutor. Este vorba despre un pachet predefinit  de călătorie, ce are zboruri și cazarea incluse. Accesând acest pachet, organizarea călătoriei și excursia în sine vi se vor părea floare la ureche.

Dumneavoastră unde vă propuneți să ajungeți în următoarea excursie?  

Comentarii

comentarii