Acasă Economic Cele mai bune localuri din Timișoara, votate pe Facebook

Cele mai bune localuri din Timișoara, votate pe Facebook

652
DISTRIBUIȚI

Prin intermediul unui concurs organizat pe pagina de Facebook „wikoti”, timișorenii și turiștii au votat locurile lor preferate în care iau masa, consumă băuturi sau se distrează cu prietenii. Concursul, care continuă și în luna august, a strâns deja părerile a 570 de persoane. Cei de la wikoti spun că informațiile de pe pagină sunt independente de orice relație comercială care ar putea exista între localurile listate și ei.

Pe primul loc în clasament, cu notă maximă, în urma a 56 de păreri lăsate de timișoreni și turiști, este „Locanda del Corso”, localul situat în zona centrală a orașului, care, pe site-ul wikoti, este descris drept „locul ideal pentru un prânz de afaceri, o cină romantică sau o ieșire cu prietenii”. La egalitate, tot cu notă maximă, dar cu 83 de recenzii, este „The Scotland Yard”, gastropub care se laudă cu preparatele din porc.

Podiumul este completat de „zai après café”, notat cu 4,9 din 5 de către 24 de persoane. În top 10 se mai găsesc: „Berăria 700”, „KIOSK”, „Pescada”, „Casa Antinori”, „Restaurant Flora”, „Argentinian Steakhouse” și „ Restaurant Merlot”.

„wikoti” este prima aplicație dezvoltată special pentru turiștii și localnicii din Timișoara, care include cele mai populare restaurante, baruri, cluburi, cafenele, magazine de patiserie și brutării din oraș, într-un singur loc. Scopul aplicației este de a ajuta publicul să descopere restaurantul, barul, cafeneaua sau clubul perfect, în modul cel mai ușor posibil.

Comentarii

comentarii