Acasă Actualitate Celebra pită de Pecica cu unsoare de Banat, frigărui, pârjoale, cârnați, totul...

Celebra pită de Pecica cu unsoare de Banat, frigărui, pârjoale, cârnați, totul udat cu țuică, vin și pălincă, la Muzeul Satului Bănățean

DISTRIBUIȚI

Frigărui, pârjoale, cârnați, bulz, plăcinte, celebra pită de Pecica cu unsoare de Banat, gogoși uriașe cu brânză, totul udat cu țuică, vin și pălincă.

De aceste bunătăți delicioase s-au bucurat cetățenii care au vizitat Muzeul Satului Bănățean, de la Pădurea Verde Timișoara, sâmbătă și duminică. În plus, aici se poate găsi toate legumele și fructele cultivate în Banat.

Festivalul culinar multietnic și Roadele toamnei 2022 sunt organizate de Muzeul Satului Bănățean Timișoara și Consiliul Județean Timiș și au trezit un interes foarte mare din partea timișorenilor.

Astăzi vă mai puteți delecta cu specialități culinare bănățene, cu bucate din șpaisul bănățean și cu roadele muncii agricultorilor din regiunea noastră. Pentru o frumoasă completare a peisajului cultural din weekend-ul viitor,  vor fi și meșteri populari, iar pentru un plus de bună dispoziție, pe scenă vor urca artiști renumiți ai Banatului, pentru a încânta publicul cu muzică și dansuri.

Comentarii

comentarii