Acasă Actualitate Centenar! Politehnica™ 100% performanță:100 de politehniști de succes pentru 100 de liceeni...

Centenar! Politehnica™ 100% performanță:100 de politehniști de succes pentru 100 de liceeni merituoși

DISTRIBUIȚI

În contextul apropierii centenarului existenței sale, Universitatea Politehnica Timișoara a demarat, încă din primăvara acestui an, proiectul Politehnica™ 100% performanță (100 de politehniști de succes pentru 100 de liceeni merituoși).

Scopul proiectului este de a identifica și sprijinii 100 de tineri cu capacități deosebite din liceele din regiune și nu numai.

Una dintre componentele proiectului o constituie organizarea, cu sprijinul Centrului de Consiliere și Orientare în Carieră din cadrul UPT, a unor școli de vară, în perioada 5 – 7 septembrie 2019.

Aici cei 100 de elevi selectați li se vor prezenta facilitățile sociale oferite de Universitatea Politehnica Timișoara, prestigiul de care se bucură UPT pe plan național și internațional, oferta educațională a universității, viața studențească la Politehnica, oportunitățile pe care le au, atât ca studenți, cât și ca absolvenți ai UPT, facilitățile sportive pe care le au la dispoziție.

De asemenea, vor efectua vizite în Timișoara și la sediul unor companii, vor participa la workshop-uri de autocunoaștere și planificare educațională și a carierei.

Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc joi, 5 septembrie 2019, în Auditorium-ul Centrului de Conferințe al UPT, începând cu ora 10:00.

În continuare, programul școlilor de vară include turul facultăților, petrecere de bun-venit organizată de ligile studențești, vizite în companii, diverse workshop-uri, un tur ghidat în campusul studențesc și în oraș, activități sportive etc.

Comentarii

comentarii