Acasă Actualitate Centenar UPT 2020: ”Politehnica prin ochii mei” oferă premii în valoare de...

Centenar UPT 2020: ”Politehnica prin ochii mei” oferă premii în valoare de 10.000 de lei

775
DISTRIBUIȚI

Luni, 9 noiembrie 2020, la ora 14:00, în holul Bibliotecii Universității Politehnica Timișoara, va avea loc festivitatea de premiere a câștigătorilor Concursului de desen și fotografie „Politehnica prin ochii mei”.

Aceasta este o competiție dedicată elevilor, studenților, cadrelor didactice și absolvenților UPT, desfășurată pe două secțiuni – desen și fotografie – și dotată cu premii totale în valoare de 10.000 de lei.

Cu această ocazie vor fi prezentate evenimentelor dedicate Centenarului UPT 2020 – cea mai veche instituție de învățământ superior din vestul țării:

1. aniversarea online a Centenarului, cu oamenii Politehnicii: cadre didactice, personal auxiliar, studenți;

2. prezentarea piesei „100 de ani” a formației RockIng, creată special, pe versuri de Robert Șerban, pentru aniversarea Centenarului Politehnicii;

3. lansarea unui film documentar privind istoria de 100 de ani a Școlii Politehnice timișorene;

4. lansarea monedei BNR dedicate aniversării de 100 de ani a UPT.

 Evenimentele vor fi prezentate de rectorul UPT, conf.univ.dr.ing. Florin Drăgan, alături de membrii formației RockIng (Mircea Baniciu, Călin Pop, Tiberiu Bako, Octavian Horvath, Teodor Pop și Valentin Potra), toți absolvenți ai Politehnicii timișorene, și de Bogdan Puriș, producătorul concertului aniversar.

Comentarii

comentarii