Acasă Actualitate Centrul de Dezvoltare a Carierei caută colaboratori

Centrul de Dezvoltare a Carierei caută colaboratori

397
DISTRIBUIȚI

Centrul de Dezvoltare a Carierei este o organizaţie neguvernamentală care îşi propune să sprijine studenţii în dezvoltarea unei cariere de succes prin consiliere, informare şi facilitarea accesului studenţilor şi absolvenţilor pe piaţa muncii. În scopul realizării acestui obiectiv, CDC şi-a propus să acorde unui număr de 30 studenţi posibilitatea de a participa la cel mai de impact proiect organizat de Centrul de Dezvoltare a Carierei in anul 2009 si anume Fabrica de antreprenori.
Participanţii la acest proiect vor beneficia de traininguri,vizite la firme şi contact cu antreprenori de succes din Timişoara, iar autorul celui mai promiţător business plan va intra în posesia unui premiu consistent oferit în cadrul festivităţii de închidere. Proiectul urmăreşte să crească potenţialul antreprenorial la nivelul Universităţii de Vest Timişoara şi al Universităţii Politehnica Timişoara. Evenimentul se va desfăşura în intervalul 30 noiembrie – 7 decembrie. Înscrierile se fac până în 20 noiembrie pe baza unui CV şi a unei scrisori de intenţie trimise la adresa de email office@careercenter.ro, cu menţiunea „Fabrica de antreprenori”.
Prin „Fabrica de antreprenori”, CDC şi-a propus atât să îndemne studenţii să opteze pentru performanţă în afaceri şi îndrăzneală în obiectivele pe care şi le propun,cât şi să le dezvolte abilităţile teoretice şi practice necesare pentru antreprenoriat. Studenţii care doresc să afle informaţii suplimentare pot suna la numărul de telefon 0740676898 sau ne pot vizita la sediul CDC, în căminul 15 parter.

Comentarii

comentarii