Acasă Administraţie Centrul Inimii Rocordis – o investiție de 5 milioane de euro –...

Centrul Inimii Rocordis – o investiție de 5 milioane de euro – a fost inaugurat oficial, la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Familia de medici Ivănică a inaugurat oficial Centrul Inimii Rocordis Timișoara, singurului spital privat din România care integrează toate disciplinele legate de diagnosticul și tratamentul inimii și vaselor.

Investiția se ridică la 5 milioane de euro, iar până acum au fost operați 130 de pacienți, dintre care 30 copii.

Prof.univ.dr. Gabriel Ivanică, cu o experiența prodigioasă, de 43 de ani ca medic și 30 ca specialist cardiolog, a atras atenția ca sunt șanse mari ca Rocordis să lucreze și cu Casa Județeană de Asigurări de Sănătate Timiș, totul în interesul pacienților, pentru ca toți asigurații  să poată accesa serviciile medicale superioare de la Rocordis.

“Sunt șanse mari. În România există această deficiența de a nu fi finanțate clinicile private. Noi nu am făcut toată această investiție să ne îmbogățim. Vrem să asigurăm oamenilor o alternativă să nu se mai ducă în străinătate la spitalele din Occident, unde să plătească o mulțime de bani. Vreau să atrag atenția că acolo unde plătește CJAS pentru o operație în străinătate, cu aceeași bani noi facem 3 operații aici. De ce? De exemplu pentru nemți este un tarif, iar pentru străini este alt tarif, de două – trei ori mai mare.

Vreau sa mai spun că nu cred că va fi o operație pe cord care să nu se poată face la Rocordis Timișoara. Clinica este dotată cu aparate de ultimă generație care permit aproape orice intervenție. Totuși vrem să mai achiziționăm unele aparate cu fonduri europene. Încercăm să găsim fonduri transfrontaliere, unde să venim și noi cu o anumită contribuție suportabilă. Vrem să luăm un turn laparoscopic pentru intervenții”.

Centrul Inimii RoCordis din Timișoara este un spital complex de Cardiologie și Chirurgie Cardiovasculară care prin serviciile de spitalizare continuă, oferă acces la cele mai moderne metode de diagnostic și tratament  invaziv și non-invaziv.

Spitalul are 32 de paturi, câte două în salon, dintre care 6 la terapie intensivă, iar pe unitatea coronarieră 7. Până acum au fost făcute ablații prin radiofrecvența la 30 de copii, cel mai mic a avut trei ani. În total au fost făcute 130 de operații.

Ablația aritmiilor la copii și adulți este efectuată cu succes în spitalul Rocordis, cu rezultate comparative cu ale celor mai mari centre din lume, beneficiind de vasta experiență a echipei de electrofiziologie cardiacă, conduse de dr. Gabriel Ivănică.

Centrul Inimii Rocordis este situat pe strada George Ardelean nr. 13, în Zona Torontalului.

Comentarii

comentarii