Acasă Sănătate Centrul medical virtual pentru toți pacienții, lansat aproape de Timișoara, în pandemia...

Centrul medical virtual pentru toți pacienții, lansat aproape de Timișoara, în pandemia Covid19

4125
DISTRIBUIȚI

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private din Austria, implementează soluții de telemedicină pentru a asigura continuitate îngrijirilor medicale oferite pacienților români pe perioada pandemiei curente de Covid19.

Astfel, spitalul anunță lansarea WPK Online Healthcare Center – un centru medical virtual ce oferă pacienților video consultații cu experți reputați dintr-o gamă largă de specialități medicale.

Consultațiile video online vor fi acordate de medicii asociați WPK din multiple specialități medicale: medicină internă, chirurgie vasculară, chirurgie generală, gastroenteorologie, neurochirurgie, neurologie, ortopedie, diabet și nutriție, reumatologie, ORL, ginecologie, dermatologie, traumatologie etc.

Întreg procesul este coordonat și organizat de un manager de caz dedicat ce răspunde tuturor întrebărilor pacientului legate de alegerea medicului potrivit și de procesul efectiv de programare și participare la consultația video.

Pentru pacienții români sunt asigurați 3 manageri de caz ce vorbesc limba română, astfel încât întregul proces să fie foarte facil pacientului.

Aceștia vor oferi consiliere personalizată fiecărui pacient în parte și îi vor solicita acestuia analizele medicale în format electronic, pentru a fi vizualizate de medicul din Viena. Ulterior, pacientului i se va comunica ziua și ora la care va comunica online cu specialistul. În cazurile unde este necesar, specialiștii vor reevalua analizele realizate în țară.

Plata se face online în câteva minute, iar consultația se face prin intermediul unei platforme video ce respectă standardele internaționale de siguranță a datelor, ușor de accesat de pacient.

Programările pentru consultații vor fi realizate cu ajutorul managerilor de caz Wiener Privatklinik din România, direct pe platforma online: https://ohc-wpk.com/ sau la adresa de e-mail info@wpk.at.

“În contextul epidemiologic actual, care face mai dificială vizita în scop medical a pacienților români la Viena, vrem să rămânem alături de cei care doresc să aibă acces la expertiza medicilor spitalului nostru, iar soluția este telemedicina. Prin intermediul consultațiilor video online, putem oferi în continuare pacienților posibilitatea de a intra în contact cu experții noștri și de a primi opinia medicală și consilierea acestora, indiferent de tipul afecțiunii de care suferă și de gravitatea acesteia. Consultațiile se vor desfășura în cel mai scurt timp posibil și doar dacă medicul poate asigura același nivel înalt de profesionalism”,a declarat Ema Hafner, directorul Departamentului de Marketing și Pacienți Internaționali al Wiener Privatklinik.

Spitalul Wiener Privatklinik pune la dispoziția pacienților servicii de diagnostic și tratament în peste 30 de specialități medicale și deține în structura sa 9 centre de competență, în: oncologie, medicină sportivă și traumatologie, medicină cardiovasculară, ortopedie, chirurgia nervilor periferici, chirurgie generală, chirurgia tumorilor osoase, gastroenterologie și hepatologie, radiologie intervențională și microterapie. În cadrul campusului medical își desfășoară activitatea peste 250 dintre cei mai buni medici la nivel european, cu rezultate deosebite în specialitatea practicată.

Amintim că, în 2019, peste 1,100 de pacienți români, foarte mulți din zona de vest a țării, au solicitat serviciile medicale ale spitalului, numărul acestora fiind în creștere cu 28% față de anul precedent.

Comentarii

comentarii