Acasă Actualitate Cercetători din peste 25 de țări au discutat despre științele vieții, la...

Cercetători din peste 25 de țări au discutat despre științele vieții, la USAMVB 

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Banat „Regele Mihai I al României” din Timișoara, a organizat în perioada 26-27 mai 2022 o nouă ediție a conferinței științifice internaționale “Multidisciplinary Conference on Sustainable Development”.

Manifestarea a acoperit o gamă largă de subiecte din științele vieții (agricultură, horticultură, biotehnologie, silvicultură, medicină veterinară, ingineria mediului, geomatică, prelucrarea produselor agroalimentare, management agricol, zootehnie).

Astfel, a vizat crearea unui cadru de stimulare pentru prezentarea celor mai recente rezultate ale cercetării, idei inovatoare și concepte dar și pentru interacțiune sau schimb de experiență între participanți.

Evenimentul a reunit experți și cercetători din peste 25 de țări promovând astfel schimbul de idei și experiențe inovatoare în domeniul multidisciplinar al științelor vieții, totodată a reușit să devină un forum de discuții și un loc de întâlnire pentru cadre universitare, cercetători, profesioniști, administratori, lideri educaționali, factori de decizie, reprezentanți ai industriei, studenți.

 

Comentarii

comentarii