Acasă Actualitate Ceremonia de absolvire 2022 a UVT, cu mii oameni în Piața Libertății....

Ceremonia de absolvire 2022 a UVT, cu mii oameni în Piața Libertății. Rectorul Marilen Pirtea: “Să nu uitați niciodată de educație ..!”

DISTRIBUIȚI

Sâmbătă, 16 iulie 2021, Piața Libertății din Timișoara a fost neîncăpătoare, cu prilejul ceremoniei de absolvire 2022 a Universității de Vest Timișoara.
 
Mii de absolvenți înconjurați de familii, prieteni,  colegi și profesori s-au reunit într-o atmosferă plina de emoțiii, flori și bucurie, pentru a sărbători ultima dată viața de student.
La eveniment au participat studenții promoției UVT 2022, conducerea UVT, reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, alături de decanii și prodecanii facultăților, de liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și de invitații speciali și partenerii instituționali ai UVT.
 

Prezentăm o parte a mesajului rectorului Marilen Pirtea, către absolvenți și familiile lor:

“Se spune ca un drum de 1.000 de mile  începe cu un prim pas. Un asemenea pas l-ați facut în urma cu trei  – patru ani când ați intrat la UVT. Zi după zi, săptămâna dupa săptămàna, an după an, ați facut pași spirituali și iată- ne la finalul unui drum destul de lung pe care l- ati străbătut cu succes.

Mâine va fi prima zi din restul vieții voastre. A fost un drum lung, dar si frumos. De fapt un drum pe care l- am facut împreună noi, corpul profesoral, si voi, studentii absolvenți.

Iată-ne aici o generație de învingători. Astăzi aveti  diploma de absolvire a UVT. Voi meritați din plin această diplomă.

Veti cauta joburi bine plătite, dar nu uitați niciodată de educație. Aceasta trebuie sa continue permanent. Perfecționarea profesională și spirituală trebuie să continue pe parcursul vietii, fiindcă numai o educație complexă vă va deschide noi orizonturi în viață. Să nu abandonați aceasta carte a educației pe care ați pariat când ați venit la UVT.

Vă provoc să vă impunți țeluri înalte și chiar dacă nu veți avea permanent succese, mai rău să vă îngrijoreze succesele obținute mult prea ușor, fără muncă.

Mulțumim părinților că ne-ați încredințați cel mai de preț bun al vostru, copiii, să îi educăm la UVT. Timp de 3-4 ani am încercat să îi creștem și să îi educăm exemplar, frumos și demn, iar acum am ajuns la final, la ceremonia de absolvire a Universității de Vest Timișoara, iulie  2022”.

În a doua parte a zilei, începând de la ora 19.30, în spațiul Iulius Gardens din cadrul Iulius Town, va avea loc evenimentul Graduation Party UVT, în cadrul căruia absolvenții și invitații din cadrul comunității universitare UVT vor intra în vibe-ul de sărbătoare alături de DJ RaulL și DJ Robastien (de la 19.30) și de fantastica voce a vedetei timișorene Feli (de la ora 22).

Comentarii

comentarii