Acasă Actualitate Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a UVT cu 2.000 de participanți...

Ceremonia de absolvire a promoției 2021 a UVT cu 2.000 de participanți în Piața Libertății

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara a organizat, în Piața Libertății, ceremonia de absolvire a promoției 2021, la care au participat aproape 2.000 de persoane: absolvenți, profesori, părinți, frați și rude.

Spațiul din fața scenei de spectacol a fost delimitat și a avut o capacitate de aproape 2000 de spectatori, pe scaune dispuse cu respectarea regulilor legale de păstrare a distanțării fizice.

Cu acest prilej, rectorul Marilen Pirtea, a avut următorul mesaj, pe care îl prezentăm pe scurt:

“Promoția de absolvenți UVT merită toate felicitările și aprecierile noastre, se află la finalul unei perioade atipice în viața comunității, după pandemie. Dragi absolvenți, sunteți noua promoție de absolvenți ai UVT: Bravo, ați reușit! În viața unui om există o listă de momente speciale, iar momentul absolvirii facultății este unul dintre ele. Orice s-ar întâmpla, nu vă mulțumiți cu puțin și nu vă descurajați. Cu toții ne dorim confortul și o siguranță financiară, dar tot ceea ce veți face în viață nu se va reduce numai la asta. Îmbrățișați visuri mari și veți fi cu adevărați împliniți numai atunci când reușitele voastre se cuantifică și în schimbările în bine în viața celor din jurul vostru. Fiți generoși și drepți și prețuiți ce vă aduce viața. Se spune că generațiile de acum nu mai sunt ca generațiile de altă dată. Din fericire este adevărat. Ați absolvit una dintre cele mai importante universități din România. Ați studiat în condiții imprevizibile, în timp ce întreaga planetă trecea prin cea mai grea încercare din ultimele decenii. Ați știut să vă adaptați, ați folosit tehnologia în favoarea voastră și azi sunteți aici, învingători. Tehnologia pe care voi o înțelegeți altfel decât alte generații a lucrat în favoarea voastră. Tehnologie care poate fi prietenul, dar și adversarul vostru. Poate că peste câțiva ani colegul vostru de birou va fi un robot. În aceste condiții vă asigur de un lucru: sigur nu va fi coadă la automatul de cafea….!”

La evenimentul din Piața Libertății au participat studenții ai promoției UVT 2021, conducerea UVT, reprezentată de rectorul UVT, prof.univ.dr. Marilen Gabriel Pirtea și de prorectorii instituției, decanii și prodecanii facultăților, de liderii organizațiilor studențești, managerii departamentali din universitate, cât și de invitații speciali și partenerii instituționali ai UVT.

Programul evenimentului a cuprins un flash mob organizat de Facultatea de Educație fizică și Sport, intonarea imnul Gaudeamus Igitur, salutul de deschidere adresat de rectorul UVT, prof.univ.dr.Marilen Gabriel Pirtea, prezenarea celor 11 facultăți din UVT, povestea promoţiei UVT 2021, pemierea șefilor de promoție din cele 11 facultăți UVT, mesajul șefei de promoție UVT 2021, mesajul șefului de promoție UVT 2021, aruncarea tocilor, concert live al studenților Facultății de Muzică și Teatru.

Comentarii

comentarii