Acasă Actualitate Ceremonia de absolvire a promoției UVT 2020 va avea loc sâmbătă, în...

Ceremonia de absolvire a promoției UVT 2020 va avea loc sâmbătă, în Piața Libertății din Timișoara

969
DISTRIBUIȚI

Ceremonia de absolvire dedicată promoției UVT 2020, va avea loc sâmbătă, 18 iulie, începând de la ora 18, în Piața Libertății, și este organizată de Universitatea de Vest din Timișoara, în parteneriat cu Primăria Municipiului Timișoara și Consiliul Local Timișoara, dar și cu TVR Timișoara, BCR, Flex, Atos, Nokia, Hella și Continental.

Manifestarea  va avea loc și online (o producție facilitată de aplicația Zoom și distribuită prin social-media).

Spațiul din fața scenei de spectacol va fi delimitat și va avea o capacitate de 500 de locuri, cu respectarea regulilor legale de păstrare a distanțării fizice.

Simultan cu desfășurarea evenimentului live (față în față), unde se vor afla maxim 500 de absolvenți, alți peste o mie de participanți vor participa la eveniment strict în mediul online, studenți și dascăli, ca și alți invitați ai UVT, prin intermediul aplicației Zoom.

Producția multimedia care va integra transmisia programului live, desfășurat în Piața Libertății din Timișoara, la care se vor alătura participanții din mediul online (prin Zoom), va fi difuzată în mod video streaming pe pagina oficială de facebook a UVT: https://www.facebook.com/uvtromania.

Evenimentul va fi precedat de un interval de warming-up, când standurile info organizate de companiile timișorene partenere cu UVT se vor afla la dispoziția studenților.  

În intervalul orar 18-21, programul evenimentului va cuprinde etape ceremoniale și producții multimedia, iar în finalul evenimentului, de la ora 19.30, va avea loc concertul live Allover și Phaser.

Accesul în perimetrul delimitat din Piața Libertății va fi deschis până la ora 18.

Comentarii

comentarii