Acasă Actualitate Cerșetorii s-au repatriat și continuă să ”muncească” – Video

Cerșetorii s-au repatriat și continuă să ”muncească” – Video

3847
DISTRIBUIȚI

S-au repatriat din Europa cu miile, după măsurile dure de carantină de acolo, dar continuă să ”muncească”. Chiar dacă străzile sunt goale, cerșetorii continuă să agreseze verbal și vizual. Imaginea de mai jos a fost filmată joi, în Piața Victoriei din Timișoara, de Stefan Iulian Cojocnean. Poliția e pe străzi, armata e pe străzi, dat și cerșetorii. Care, în mod sigur nu știu ce este o declarație pe proprie răspundere.

Abia ce ne-au venit confrații de dincolo și s-au pus și pe treabă și la cerșit, fără a avea vreo declarație pe proprie răspundere. Le-am spus și patrulei de poliție din Libertății dar se pare că nu i-au mai prins, deși chiar au mers imediat după ei. Cum poate fi eradicat din fașă acest obicei al celor noi veniți de dincolo?Pe aceștia nu i-am mai văzut și erau bine îmbrăcați.

Publicată de Stefan Iulian Cojocnean pe Joi, 26 martie 2020

”Abia ce ne-au venit confrații de dincolo și s-au pus și pe treabă și la cerșit, fără a avea vreo declarație pe proprie răspundere. Le-am spus și patrulei de poliție din Libertății dar se pare că nu i-au mai prins, deși chiar au mers imediat după ei.

Cum poate fi eradicat din fașă acest obicei al celor noi veniți de dincolo?

Pe aceștia nu i-am mai văzut și erau bine îmbrăcați”, spune Stefan Iulian Cojocnean.

Comentarii

comentarii