Acasă Eveniment Cetățean marocan, găsit de polițiștii de frontieră pe platforma unui tren care...

Cetățean marocan, găsit de polițiștii de frontieră pe platforma unui tren care urma să ajungă în Germania

412
DISTRIBUIȚI

În noaptea de joi spre vineri, polițiștii de frontieră de la P.T.F. Curtici au depistat un cetăţean din Maroc ascuns pe platforma unui vagon. Bărbatul de 33 ani a încercat să treacă ilegal frontiera în Ungaria, pentru a ajunge în Spaţiul Schengen.

„În data de 08.11.2019, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului exterior efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren de marfă, cu destinaţia Germania, care transporta containere, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin, pe platforma unui vagon”, a comunicat Poliția de Frontieră.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este marocan, are 33 de ani și este solicitant de azil în ţara noastră. Acesta va fi urmărit penal pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat. La finalizarea cercetărilor urmează să fie dispuse măsurile legale care se impun, mai transmit polițiștii de frontieră.

Comentarii

comentarii