Acasă Eveniment Cetățean turc, depistat la P.T.F. Nădlac II cu documentul altei persoane

Cetățean turc, depistat la P.T.F. Nădlac II cu documentul altei persoane

487
DISTRIBUIȚI

Pe data de 5 martie, în jurul orei 18.20, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II au depistat un cetăţean din Turcia, care a încercat să iasă ilegal din ţară, folosindu-se de un document de călătorie bulgăresc ce aparţine altei persoane. Turcul era pasager într-un autoturism.

Cartea de identitate prezentată s-a dovedit a nu fi a acestuia. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă la control şi fotografia din document există diferenţe de fizionomie. Se pare că turcul de 40 ani ar fi intrat în țară în baza documentelor de călătorie personale, valabile.

„În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, efectuând totodată cercetări sub aspectul săvârşiriiinfracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun”, au transmis reprezentanții I.T.P.F. Oradea.

Comentarii

comentarii