Acasă Actualitate Charlie Ottley spune că vrea să ajute copiii care l-au tâlhărit acum...

Charlie Ottley spune că vrea să ajute copiii care l-au tâlhărit acum câteva nopți

DISTRIBUIȚI

Cei doi copii care au furat, acum câteva nopți, geanta lui Charlie Ottley, în Parcul Civic nu trebuie condamnați, ci ajutați spune acesta. Copiii în cauză sunt o victimă, a societății, a părinților,  mai spune acesta. Acum, Charlie se gândește cum să îi ajute, dorește să adune bani pentru a le achiziționa o cameră, să îi invite alături de el să vadă cum se filmează și chiar să îi învețe cum pot folosi acea cameră în scop profesional.

Cei doi micuți nu trebuie condamnați, ci ajutați. Nu contează din ce etnie fac parte, spune Charlie, el a anunțat că va face o campanie pentru a aduna bani în vederea achiziționării unei camere, copiii care l-au furat vor fi invitați la filmările viitoare și vor fi învățați să filmeze, mai spune britanicul.

”Vă reasigur că în acest caz nu noi suntem victima, ci copiii. Ei trebuiau să fie în pat la acea oră, iar a doua zi la școală. Au fost trădați de părinți și de societate. Indiferent de etnie, ei au nevoie de reabilitare, dacă nu vor fi ajutați, ei vor continua să fie implicați în criminalitate. Suntem norocoși, vrem să îi ajutăm, nu vrem să îi pedepsim. Vrem să ne viziteze, să vină cu noi, să vadă cum filmăm. Ei nu trebuie să  facă greșelile părinților, am înțeles că tatăl lor este la pușcărie. Din păcate, ca și societate îi dezamăgim… Vrem să adunăm bani să le cumpărăm o cameră și să găsim un loc de muncă pentru mamă. Trebuie să facem o reformă socială profundă a societății. Dacă voi, toți, știți o o asemenea familie, ajutații, copiii sunt cel mai important lucru al unei țări”, a declarat, joi, Charlie Ottley.

El spune că nu a ajuns să vorbească după incident cu copiii. În același timp recunoaște că notorietatea numelui său l-a ajutat la rezolvarea cazului, în același timp a remarcat viteza uimitoare cu care poliția a rezolvat cazul.

”Știu că sunt privilegiat, dar nu am văzut un progres atât de rapid la un asemenea caz niciunde în lume. Incredibil de rapid! Mă întreb dacă un alt cetățean primea un răspuns la fel de rapid, știu că am fost norocos”, a mai spus Ottley.

La rândul său, președintele CJ Timiș, Alin Nica, remarcă modul în care a lucrat poliția.

”Felicit poliția pentru rapiditate, când instituțiile conlucrează cetățenii se pot simți în siguranță”, a spus Nica.

Cel mai important, Charlie și-a recuperat cardul de memorie cu toate filmările realizate.

Comentarii

comentarii