Acasă Actualitate Chestionar. Primăria Timișoara întreabă cetățenii care sunt prioritățile unui „oraș verde”

Chestionar. Primăria Timișoara întreabă cetățenii care sunt prioritățile unui „oraș verde”

DISTRIBUIȚI

Pentru a vedea care sunt prioritățile cetățenilor în ceea ce privește investițiile în infrastructura unui „oraș verde”, Primăria Timișoara lansează un chestionar. Acesta face parte din Planul de Acțiuni pentru un Oraș Verde, pe care municipalitatea în realizează cu sprijinul BERD (Banca Europeană pentru Reconstrucție și Dezvoltare).

„Primăria Municipiului Timișoara invită cetățenii să răspundă la un chestionar online care are scopul de a prioritiza principalele provocări de mediu care afectează orașul și zona metropolitană. Scopul acestei consultări publice este de a stabili principalele provocări pe termen scurt (în următorii 5 ani), precum și de a formula o viziune de dezvoltare sustenabilă, în colaborare cu locuitorii orașului”, transmit reprezentanții instituției.

Consultarea publică este realizată online, accesând link-ul chestionarului, https://freeonlinesurveys.com/s/9ti039r4, până la data de 30 ianuarie 2023. Întrebările la care cetățenii sunt rugați să răspundă vizează cele 7 sectoare analizate (Energie, Clădiri, Transport, Industrie, Apă și Apă Uzată, Deșeuri și Utilizarea Terenurilor), iar durata de completare a chestionarului este de aproximativ 10 minute.

Comentarii

comentarii