Acas─â Actualitate Christmas House – un brad de 10.000 de euro

Christmas House – un brad de 10.000 de euro

446
DISTRIBUIȚI

Ca ├«n fiecare an, ├«n ajun de s─ârb─âtori, printre zeci de manifest─âri care apar ┼či dispar, Festivalul Brazilor de Cr─âciun , eveniment al organiza┼úiei Salva┼úi Copiii Rom├ónia, str├ónge ├«ntr-o formul─â de bal sute de personalit─â┼úi, oameni de afaceri ┼či oameni de… omenie pur ┼či simplu, ├«n scopul caritabil de a str├ónge fonduri pentru copiii mai pu┼úin noroco┼či.
Se liciteaz─â brazi de Cr─âciun, dona┼úi, sub diverse forme, interpret─âri ┼či apari┼úii.
Filiala Salva┼úi Copiii Timi┼č, condus─â de unul dintre cei mai sufleti┼čti ┼či genero┼či oameni, dr. Mihai Gafencu, a participat la acest─â licita┼úie cu Christmas House, un brad lucrare de art─â, sculptat ├«n metal cu mare migal─â ┼či d─âruire de catre un artist care tr─âie┼čte ┼či lucreaz─â ├«n Timi┼čoara, Ugron Lajos. ┼×i care s-a v├óndut ├«n beneficiul copiilor, cu suma de 10.000 de euro. T├ón─ârul sculptor de 27 de ani, originar din Miercurea Ciuc ┼či absolvent al Facult─â┼úii de Art─â Timi┼čoara, spune despre bradul s─âu: "Bradul meu este conceput ca un joc de arhitectur─â pentru copii. Este legat de povestea Cr─âciunului, de personajele magice ale s─ârb─âtorii, care locuiesc bradul ┼či folosesc u┼či┼úele, ferestrele ┼či decora┼úiunile lui".
Un gest remarcabil ┼či o poveste frumoas─â de Cr─âciun pe care artistul o d─âruie┼čte fiului s─âu, dar ┼či copiilor care au nevoie de ea.

Comentarii

comentarii