Acasă Actualitate CIAO Festival, amânat pentru anul viitor din cauză că s-au vândut prea...

CIAO Festival, amânat pentru anul viitor din cauză că s-au vândut prea puține bilete

DISTRIBUIȚI

CIAO Festival by Vineri 15, eveniment program să aibă loc în perioada 27-29 mai 2022, a fost amânat pentru anul viitor, urmând să se desfășoare în perioada 1-4 iunie 2023.

”Motivul este numărul mic de bilete vândute, în condițiile în care toată lumea știe de CIAO Festival, iar Timișoara este împânzită de afișe și bannere, au fost multe campanii online, la radio și TV. Am făcut tot ceea ce a depins de noi, ca și organizatori, pentru ca evenimentul să aibă loc și să devină unul de referință pentru Timișoara. În același timp înțelegem, la ce vremuri trăim, oamenii prioritizează nevoile de bază și renunța la cheltuielile neesențiale, cum sunt distracția și evenimentele. Totul s-a scumpit și pare doar începutul, trăim vremuri extrem de dificile”, spun organizatorii.

Cei care au cumpărat carduri de acces la CIAO Festival by Vineri 15, pot solicita să primească banii înapoi sau pot păstra biletele, care vor fi valabile și anul viitor.

Printre artiști care ar fi trebuit să cânte la Ciao Festival erau Kaoma, Boney M, Magic Affair, Londonbeat, Rozalla şi Capella. Prețul unui abonament era de 300 de lei, iar un bilet pentru zi costa 150 de lei.

Comentarii

comentarii