Acasă Eveniment Cinci bodyguarzi ai firmei Dey, reținuți pentru că au lovit un șofer...

Cinci bodyguarzi ai firmei Dey, reținuți pentru că au lovit un șofer și pe fiul acestuia, după o șicanare în trafic – video

DISTRIBUIȚI

Cinci angajați ai societății comerciale Dey din Arad au fost reținuți după ce au lovit un șofer și pe fiul acestuia – un adolescent de 15 ani. 

A fost urmarea unei șicanări în trafic, care s-a terminat violent.

Un bărbat de 38 de ani, aflat la volanul mașinii sale, în care se mai aflau trei persoane, printre care și fiul său, a fost lovit de mai mulți bodyguarzi. Totul s-a petrecut pe când conducătorul auto se afla la semafor, agenții de pază tăbărând asupra mașinii bărbatului. De asemenea, mașina victimei ar fi fost avariată în urma incidentului.

Atât șoferul, cât și fiul său, în vârstă de 15 ani, au suferit contuzii la nivelul feței și la nivelul toracelui, cei doi deplasându-se la Unitatea Primire Urgențe Arad pentru îngrijiri medicale. Ulterior, s-au prezentat la sediul IPJ Arad pentru a depune plângere.

Tatăl și fiul au ajuns la spital, însă nu au rămas internaţi.

„În urma cercetărilor polițiștilor de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Arad, cinci bărbați, cu vârste între 22-56 de ani, au fost reținuți pentru săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și distrugere”, au anunțat reprezentanții IPJ Arad.

Angajații aceleiași firme de pază au mai fost implicați într-un scandal, în urmă cu patru ani. Au snopit în bătaie un tânăr, care le înjunghiase un coleg.

Comentarii

comentarii