Acasă Sport Cinci medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj

Cinci medalii pentru luptătorii de la CSM Lugoj

469
DISTRIBUIȚI

•    La lupte libere, Valentin Popescu a luat „aurul”, Daniel Gheorghe – „argintul”, iar Sergiu Ursache, Valentin Cimponeriu şi Cristian Ţepeneag – „bronzul”
•    Pe prima treaptă a podiumului, dar la greco-romane, a urcat şi lugojeanul Robert Papp, care este legitimat la Dinamo Bucureşti
Componenţii secţiei de lupte libere a CSM Lugoj au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la finala Campionatului Naţional Individual pentru seniori, care a avut loc la Drobeta Turnu Severin. Sportivii lugojeni au reuşit să egaleze performanţa de anul trecut, când au cucerit cinci medalii (una de aur, una de argint şi trei de bronz), deşi la ediţia din acest an nu au avut reprezentanţi, din cauza accidentărilor, la trei categorii: 55 de kilograme, 74 de kilograme şi 96 de kilograme. Cu toate acestea, sportivii de la CSM Lugoj au urcat de cinci ori pe podium. Valentin Popescu a cucerit medalia de aur şi titlul de campion naţional la categoria 60 de kilograme, Daniel Gheorghe a luat „argintul” la categoria 120 de kilograme, iar medalii de bronz au obţinut Sergiu Ursache (categoria 60 kg), Valentin Cimponeriu (categoria 84 kg) şi Cristian Ţepeneag (categoria 120 kg).

Robert Papp – campion naţional

Pe prima treaptă a podiumului, dar la lupte greco-romane, a urcat şi lugojeanul Robert Papp. Sportivul lugojean, legitimat la Dinamo Bucureşti, a reuşit să cucerească titlul naţional la categoria 96 de kilograme, revenind în competiţii după ce a ispăşit o suspendare de şase luni, dictată de Federaţia Română de Lupte. Robert Papp vizează şi o medalie la Campionatul Monidal de lupte greco-romane, competiţie care se va desfăşura în această vară.

Juniorii, aproape de podium

La această competiţie pentru seniori au participat şi câţiva luptători juniori de la CSŞ Lugoj. Cele mai bune rezultate au fost obţinute de Laurenţiu Macarei (la lupte greco-romane) şi de Ionel Jidovineanţu (la lupte libere), care s-au clasat pe locul cinci. Pe poziţia a VII-a s-au situat Cornel Munteanu (lupte libere), precum şi Cristian Vagiunic şi Ramon Crăciun (lupte greco-romane). Sportivii lugojeni sunt pregătiţi de Avrămuţ Todorescu şi Ionuţ Eneşca (la lupte greco-romane), respectiv Emil Vanea şi Luca Rădoi (la lupte libere)

Comentarii

comentarii