Acasă Eveniment Cinci tineri din vestul țării, reţinuţi pentru trafic de droguri de risc...

Cinci tineri din vestul țării, reţinuţi pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc

DISTRIBUIȚI

Procurorii şi poliţiştii bihoreni au reţinut, luni, cinci tineri din municipiul Oradea suspectaţi de trafic de droguri de risc şi de mare risc. Aceştia ar fi vândut, începând de anul trecut, cannabis, amfetamină, 3CMC – Chloromethcathinonă unor consumatori din judeţul Bihor, la preţuri ce variau în funcţie de cantitatea cumpărată. 

Anchetatorii din acest dosar au făcut, luni, 11 percheziţii domiciliare, în judeţul Bihor, la locuinţele suspecţilor.

 “Din cercetări a reieşit că, în perioada 2021 – mai 2022, şase persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 34 de ani, din municipiul Oradea, ar fi transportat, comercializat, livrat şi oferit spre vânzare droguri de risc, de mare risc (cannabis, amfetamină, 3CMC) către diverse persoane din municipiul Oradea şi judeţul Bihor, la un preţ care ar fi variat în funcţie de cantitatea tranzacţionată”, transmite IPJ Bihor.

În urma descinderilor, poliţiştii şi procurorii de la combaterea criminalităţii organizate au descoperit şi ridicat, în vederea cercetărilor, 400 de grame de cannabis, 135 de grame de 3CMC şi amfetamină, toate considerate droguri de mare risc, precum şi 8.730 de lei, 2.250 de euro, patru cântare de înaltă precizie şi patru telefoane mobile.

Procurorul DIICOT a dispus măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de 5 tineri, iar unul dintre aceştia va fi prezentat, în cursul acestei zile, la Tribunalul Bihor, în vederea dispunerii de măsuri legale, menţionează IPJ Bihor, conform news.ro.

Comentarii

comentarii