Acasă Economic Cine este timișoreanca de 38 de ani care a dus centrul de...

Cine este timișoreanca de 38 de ani care a dus centrul de servicii al Bosch din Timişoara la aproape 600 de angajaţi

153
DISTRIBUIȚI

Raluca RomanuRaluca Românu, 38 de ani, este executivul care conduce din 2012 centrul de servicii al grupului german Bosch din Timişoara, centru care a ajuns la 570 de angajaţi şi continuă să-şi extindă operaţiunile.
Anterior, ea a deţinut funcţia de director de vânzări (Head of Sales), în cadrul aceleiaşi companii, iar din 2012 este responsabilă de operaţiunile, vânzările şi dezvoltarea afacerilor centrului de servicii al Bosch pentru piaţa românească.
Înainte de a intra în echipa Bosch, Raluca Românu a lucrat în cadrul companiei Business Relations S.R.L. din Timişoara, avansând de la departamentul de Resurse Umane la postul de director adjunct. La sfârşitul anului 2007, compania a fost integrată în cadrul grupului Bosch, iar din ianuarie 2015 şi-a schimbat denumirea în „Bosch Service Solutions”.
Raluca Românu este licenţiată în Economie şi a terminat un master în Evaluarea Întreprinderilor, la Universitatea de Vest din Timişoara.
În cele două centre Bosch Service Solutions din Timişoara lucrează, în prezent, în jur de 570 de angajaţi implicaţi în operaţiunile de BPO (activităţi de externalizare a serviciilor pentru afaceri), planul companiei fiind să crească această cifră cu aproximativ 20 de procente în 2016, după cum spun reprezentanţii companiei germane.
Grupul german Bosch are peste 3.000 de angajaţi pe piaţa locală în producţie, distribuţie şi servicii. În Timişoara, compania Bosch Service Solutions furnizează servicii de raportare financiară şi contabilă generală, managementul datoriilor şi creanţelor, gestionarea călătoriilor şi a cheltuielilor, precum şi a conturilor contabile şi a mijloacelor fixe.
Anul trecut, Bosch Service Solutions a raportat afaceri de 12 mil. euro (52 mil. lei), o marjă de profit de peste 10% şi un număr mediu de 450 de salariaţi, potrivit datelor de la mfinante.ro, iar cifra de afaceri a grupului în România a depăşit 210 milioane de euro.
Sursa: zf.ro

Comentarii

comentarii