Acasă Eveniment Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei...

Cine sunt cei trei prieteni morți în accidentul din Caraș-Severin. Ionuţ, Andrei şi Emanuel nu au avut nici o șansă

DISTRIBUIȚI

Carnagiu pe o şosea din Caraş-Severin. Patru tineri au murit şi alte două persoane au fost rănite. O maşină a fost prinsă ca într-o menghină între două TIR-uri. Cei trei tineri din autoturism, care mergeau în vacanţă, au murit pe loc, striviţi, iar nepotul unuia dintre şoferii de TIR a decedat şi el, în urma impactului brutal.

Vieţile lui Ionuţ, Andrei şi Emanuel au fost curmate într-o fracţiune de secundă. Ionuţ avea 21 de ani. De un an era mecanic în Caransebeş. Ieri, şi-a spălat maşina, a postat o fotografie cu ea pe Facebook şi a plecat cu cei doi prieteni, Andrei şi Emanuel, spre Băile Herculane. Potrivit surselor Observator, voiau să se relaxeze şi să se distreze. Andrei îşi sărbătorea ziua de nume, iar Emanuel, cu un an mai mic, urma să împlinească 18 ani în decembrie. Râsetele de bucurie din maşină s-au frânt brusc.

Tinerii abia plecaseră la drum, când şoferul unui autocamion a pierdut controlul, a intrat pe contrasens şi i-a izbit violent. Maşina lor a fost proiectată în TIR-ul din spate şi strivită între cei doi mastodonţi. Nu au avut nicio şansă de supravieţuire.

În acelaşi timp, şoferul de 60 de ani, care a intrat pe contrasens, şi nepotul lui au fost proiectaţi prin parbriz. Copilul de 14 ani a murit pe loc. Trupul său a fost descoperit câteva ore mai târziu de salvatori. Bunicul său a fost găsit la câţiva metri de el, inconştient. Nu era băut. Poliţiştii urmează să stabilească de ce a pierdut controlul volanului. Singurul care a scăpat cu răni uşoare din accident a fost şoferul celuilalt TIR, un bulgar de 50 de ani.

Traficul a fost blocat în zonă ore-n şir, iar coloanele de mașini s-au întins pe mai bine de 15 kilometri pe ambele sensuri de mers. Până a doua zi, urmele carnagiului au fost şterse. Numele celor patru tineri vor fi trecute pe o cruce care va rămâne veşnic în locul accidentului.

Comentarii

comentarii