Acasă Administraţie Cinematograful Victoria urmează să fie reabilitat cu peste opt milioane de lei

Cinematograful Victoria urmează să fie reabilitat cu peste opt milioane de lei

1600
DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a finalizat licitația pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Victoria. Au fost depuse patru oferte, cea câștigătoare fiind a Audiotech Multimedia Group SRL, în valoare de 7,2 milioane de lei, fără TVA, adică 8,5 milioane de lei, cu TVA. Inițial, se estimase o valoare de 7,6 milioane de lei, fără TVA.

„Am luptat mult pentru a aduce în patrimoniul orașului cele opt cinematografe (…). Iată, e primul cinematograf care intră în lucru efectiv. Pentru toate am demarat proiecte, rând pe rând, ele ajung în acest stadiu, de a fi centre culturale. Niciun oraș din România nu se apropie măcar de Timișoara în această privință, a creări de instituții culturale. Noi trebuie să facilităm accesul cetățenilor la cultură”, a spus Nicolae Robu, în probabil ultima sa conferință de presă ca primar, pe 20 octombrie.

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 23 martie. Au fost înregistrate 4 oferte: AUDIOTECH MULTIMEDIA GROUP SRL; HANTIG ELECTRICSERVICE SRL, lider, și HANTIG ANLAGEN SRL, asociat; SC CORALIS CLASIC SRL; 4.T.T. & Co SOLARIA GRUP SRL, lider, AVITECH CO S.R.L și EURAS SRL, asociați.

Raportul de evaluare a ofertelor a fost finalizat de abia pe 7 octombrie. A urmat un termen de o săptămână pentru depunerea contestațiilor, iar întrucât nu a fost înregistrată niciuna, prima ofertă a fost și declarată câștigătoare. AUDIOTECH MULTIMEDIA GROUP SRL, firma câștigătoare va subcontracta S.C ELECTRICAL INTEGRATION SYSTEM SRL  pentru o parte din lucrări, mai precis cele electrice, detecție și efracție, CA, CCTV, instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Comentarii

comentarii