Acasă Administraţie Cinematograful Victoria urmează să fie reabilitat cu peste opt milioane de lei

Cinematograful Victoria urmează să fie reabilitat cu peste opt milioane de lei

DISTRIBUIȚI

Primăria Municipiului Timișoara a finalizat licitația pentru execuția lucrărilor de reabilitare a Cinematografului Victoria. Au fost depuse patru oferte, cea câștigătoare fiind a Audiotech Multimedia Group SRL, în valoare de 7,2 milioane de lei, fără TVA, adică 8,5 milioane de lei, cu TVA. Inițial, se estimase o valoare de 7,6 milioane de lei, fără TVA.

„Am luptat mult pentru a aduce în patrimoniul orașului cele opt cinematografe (…). Iată, e primul cinematograf care intră în lucru efectiv. Pentru toate am demarat proiecte, rând pe rând, ele ajung în acest stadiu, de a fi centre culturale. Niciun oraș din România nu se apropie măcar de Timișoara în această privință, a creări de instituții culturale. Noi trebuie să facilităm accesul cetățenilor la cultură”, a spus Nicolae Robu, în probabil ultima sa conferință de presă ca primar, pe 20 octombrie.

Termenul limită de depunere a ofertelor a fost 23 martie. Au fost înregistrate 4 oferte: AUDIOTECH MULTIMEDIA GROUP SRL; HANTIG ELECTRICSERVICE SRL, lider, și HANTIG ANLAGEN SRL, asociat; SC CORALIS CLASIC SRL; 4.T.T. & Co SOLARIA GRUP SRL, lider, AVITECH CO S.R.L și EURAS SRL, asociați.

Raportul de evaluare a ofertelor a fost finalizat de abia pe 7 octombrie. A urmat un termen de o săptămână pentru depunerea contestațiilor, iar întrucât nu a fost înregistrată niciuna, prima ofertă a fost și declarată câștigătoare. AUDIOTECH MULTIMEDIA GROUP SRL, firma câștigătoare va subcontracta S.C ELECTRICAL INTEGRATION SYSTEM SRL  pentru o parte din lucrări, mai precis cele electrice, detecție și efracție, CA, CCTV, instalarea și întreținerea sistemelor și instalațiilor de semnalizare, alarmare și alertare în caz de incendiu.

Comentarii

comentarii