Acasă Actualitate Ciprian Bogdan îl susține pe Nicolae Trifan, PNL Timiș, pentru Primăria Sânmihaiu...

Ciprian Bogdan îl susține pe Nicolae Trifan, PNL Timiș, pentru Primăria Sânmihaiu Român

DISTRIBUIȚI

Medicul Ciprian Bogdan a fost director al Spitalului Județean Timișoara, cea mai mare unitate medicală din vestul țării, secretar de stat în Ministerul Sănătății, iar de zece ani lucrează în Parlamentul European de la Bruxelles, în calitate de consilier.

“Sunt mândru de faptul că Ciprian Bogdan, unul dintre cei mai valoroși locuitori din Sânmihaiu Român, mă susține pentru fotoliul de primar. Experiența sa bogată în domeniul medical și în Parlamentul European reprezintă o mină de aur pentru comuna noastră”, susține Nicolae Trifan, candidatul PNL la Primăria Sânmihaiu Român.

„Îl susțin pe Nicolae Trifan pentru că vreau să intrăm și noi în rândul comunelor periurbane care arată de secolul XXI. Vreau să avem transport public modern și la timp, condiții civilizate de trai, să avem gaz, apă, canalizare, asfalt. Vreau să avem o policlinică cu diverse specialități medicale, să nu mai fim nevoiți să mergem la Timișoara pentru orice mică afecțiune. Am încredere în Nicolae Trifan că va reuși să facă treabă foarte bună la Primăria Sânmihaiu Român, iar eu îl voi sprijini în atragerea de fonduri europene, fiind dispus să-mi ofer toată expertiza acumulată în cei zece ani în Parlamentul European”, a declarat Ciprian Bogdan – „doctorul de la Bruxelles”.

“Îi mulțumesc mult pentru încrederea acordată și sper ca și dumneavoastră, cetățenii comunei Sânmihaiu Român, să aveți încredere în mine, să aveți încredere în echipa câștigătoare!”, este mesajul lui Trifan.

Comentarii

comentarii