Acasă Actualitate Ciprian Jichici, în război cu Nicolae Robu: ”Luceafărul din Bocsig minte cum...

Ciprian Jichici, în război cu Nicolae Robu: ”Luceafărul din Bocsig minte cum respiră. Te crezi pe cai atât de mari că ai ajuns să o faci în direct, la tv”

901
DISTRIBUIȚI

Ciprian Jichici, fost membru PNL Timiș, îl atacă dur pe președintele PNL Timiș, Nicolae Robu. În urmă cu mai mulți ani, Jichici a demisionat din partid din cauza politicii de promovare din filiala Timiș prin care Nicolae Robu numea în funcții importante doar tineri obedienți, lipsiți de experiență. Cu o carieră de succes în IT, Jichici a fost surprins de ultima apariție TV a lui Robu, dar și de lista cu noii șefi propuși de acesta în instituțiile descentralizate din Timiș.

Astfel, după ce a avut ”probleme” cu Garda de Mediu, care a amendat acțiunile nelegale ale Primăriei Timișoara, Robu vrea să o promoveze la conducerea instituției pe Oana Dinulescu, fiica omului de afaceri Dumitru Dinulescu, vicepreședinte PNL Timiș dar și prietenul de vacanțe exotice a primarului Timișoarei.

”Când am plecat din PNL am spus că luceafărul din Bocsig minte cum respiră. Mă trezesc acum, la oră de prime time, cu confirmarea înregistrată. Așa, pentru posteritate.

Prietene, vrei să schimbi pe criterii politice tot ce se poate schimbă în Timiș și Timișoara? Este ok. Nu ești nici primul, nu vei fi nici ultimul. Vrei să pui toți curățătorii de scame viitoare din partid, cei mai mulți fără o minimă experiență în domeniile respective? Este ok. Nu ești nici primul, nu vei fi nici ultimul.

Ce mă deranjează, și m-a deranjat întotdeauna, este că minți și ești ipocrit. Te crezi pe cai atât de mari că ai ajuns să o faci în direct, la tv. Asumă-ți, ipocritule, ceea ce vrei să faci, cu subiect și predicat. Fii bărbat. Fii învingător. Rupe tot, dar nu ne lua pe toți de proști cu minciunile tale străvezii, că nu ține. Ce zici?”, a scris Ciprian Jichici, pe pagina sa de Facebook.

Comentarii

comentarii